Mirties priežastis iki šiol nėra skelbiama, tačiau buvo žinoma, kad Anna pastaruoju metu skundėsi širdies problemomis, nugaros skausmais. Dėl suprastėjusios sveikatos buvusi grupės „Little Big“ narė retai išeidavo iš namų, skelbia spletnik.ru.

Nepaisant dėl retos achondroplazijos diagnozės, kuri pasireiškia mažu žmogaus ūgiu bei trumpomis galūnėmis, Anna stengėsi iš savo gyvenimo pasiimti maksimumą. Net ir turėdama trečiojo laipsnio neįgalumą ji sugebėjo koncertuoti su „Little Big“, dalyvavo televizijos laidose, projektuose, blizgėjo žurnaluose, o filmuojant grupės vaizdo klipus dirbdavo kaip prodiuserė.

Be to, Anna buvo tatuiruočių gerbėja. Amžinais kūno piešiniais moteris puošė ne tik save, bet ir kitus – ji turėjo nuosavą tatuiruočių saloną.

Milijonus „Youtube“ peržiūrų renkančią grupę Anna paliko po to, kai ji pajuto, kad nesugebės laviruoti tarp dviejų darbų, mat be muzikinės karjeros atlikėja tuomet dirbo ir mokytoja.

Anksčiau vietinėje spaudoje Anna yra pasakojusi, kad kai kurie mokinių tėvai nebuvo patenkinti tuo, kad jų vaikus moko moteris iš ekstravagantiškų vaizdo klipų, tad atlikėja nusprendė šių dviejų sferų nemaišyti ir atsitraukti iš šou verslo.

Grupėje „Little Big“ praleido trejus metus – nuo 2013 iki 2016.

Gerbėjai Anną vadindavo „mažąja princese“ ir „mažąja Miss Laimė“.

Apie išgyvenamą netektį prabilo ir populiarios grupės nariai, kurie instagrame pasidalino trumpu, bet jautriu įrašu.

„Little Big“ savo istorija pradėjo prieš beveik 8 metus su Anna, Ilichu ir Olympia.

Anna, tu visada buvai ir iki šiol esi svarbus elementas mūsų „Little Big“ šeimoje. Tu visada išliksi mūsų širdyse ir amžinai gyvensi mūsų vaizdo įrašuose. Ačiū už viską.

Ilsėkis ramybėje“, – skelbė kolegos.


Grupė „Little Big“ puikiai žinoma ne tik savo šalyje, bet ir Europoje. Praėjusiais metais kolektyvas turėjo atstovauti Rusijai „Eurovizijoje“ su daina „Uno“. Dėl koronaviruso dainų konkursas buvo atšauktas. Šių metų Rusijos atstovai dar nėra išrinkti.

Grupė „Little Big“ iš Sankt Peterburgo buvo suformuota 2013 metais.

2013-ųjų balandžio 1-ąją „Youtube“ paskelbtas pirmasis vaizdo klipas „Every Day I'm Drinking“, o jau liepos pradžioje kolektyvas apšildė kultinę Pietų Afrikos Respublikos grupę „Die Antwoord“. Be to, ilgą laiką po šio pasirodymo grupė „Little Big“ buvo vadinta rusų atsaku Pietų Afrikos Respublikos kolektyvui.

Fenomenalus populiarumas grupę ištiko 2018 metų spalį, pasirodžius dainai „Skibidi“, kurios klipas plačiai paplito ir tapo tikru hitu ne tik Rusijoje, bet ir visame pasaulyje. Vien per pirmąją savaitę šis vaizdo įrašas susilaukė 23 mln. peržiūrų. Šiandien grupės klipas yra peržiūrėtas daugiau nei 508 mln. kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)