Portalas „The Sun“ garsios poros gerbėjams net pateikė nutekintų skyrybų dokumentų kopijas. Čia K. Kardashian yra įvardijusi, kad ją ir vyrą skiria nesuderinami skirtumai ir tai yra pagrindinė priežastis, kodėl ji jį palieka.

Taip pat nurodoma, kad Kim siekia jųdviejų keturių vaikų North, Saint, Chicago ir Psalm globos.

Kaip portalui „The Sun“ teigė šaltiniai, šios sąlygos reperiui tinka.

Kad po beveik septynerius metus trukusios santuokos JAV televizijos realybės šou žvaigždė pateikė dokumentus skyryboms su reperiu žiniasklaida pranešė šių metų vasario 19-ąją. Tačiau apie tai buvo prabilta dar sausį.

„Jie stengiasi išvengti didelio triukšmo, bet aišku, kad viskas baigta, – portalui „PageSix“ prasitarė informacijos turintis šaltinis. – Kim jau pasisamdė advokatę Laurą Wasser ir šiuo metu vyksta kalbos dėl turto padalijimo.“

Taip pat buvo teigiama, kad skyrybos artėjo neišvengiamai, mat pastaraisiais metais pora gyveno bemaž atskirai: reperis, esą, buvo persikėlęs į nuosavą 14 mln. dolerių (11,4 mln. eurų) vertės rezidenciją Vajominge. Kitas su situacija susipažinęs šaltinis portalui „People“ nurodė, esą Kanye Westas puikiai žino, jog Kim Kardashian jau nemėgins kaip nors taisyti santykių.

„Jai jau gana ir ji pasakė jam, kad nori turėti tam tikrą erdvę, kad galėtų apsispręsti dėl ateities“, – nurodė informaciją perdavęs šaltinis. Nepaisant emocinio sukrėtimo, be kurio, matyt, neapsieina jokios skyrybos, remiantis šaltinio žodžiais, K. Westas laikosi puikiai.

„Jam viskas gerai. Jis nusiminęs, bet šiaip jau laikosi puikiai. Žinojo, kad tai, kas neišvengiama, būtinai atsitiks, ir atsitiks netrukus“, – paaiškino su situacija pažįstamas asmuo.

Portalui „People“ pasiteiravus, kada galėtų baigtis vienos žinomiausių Holivudo porų skyrybų procesas, buvo atsakyta, kad galop jis tikrai baigsis, nors Kim ir neatrodė labai ryžtinga.

Kaip buvo rašoma portale TMZ, K. Westas ir K. Kardashian kurį laiką konsultavosi su sutuoktiniams padedančiu psichologu, tačiau vis viena priartėjo prie skyrybų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)