„Moteris, radusi šunis, susisiekė su Lady Gagos atstovais ir juos gražino. Duomenys apie moters tapatybė ir vietą, kurioje buvo rasti šunys, dėl jos saugumo kol vyksta tyrimas, konfidencialūs“, – rašoma žiniasklaidai išplatintame pranešime.

Prancūzų buldogų veislės šunis į policijos komisariatą pristatė moteris, kuri, pranešama, nėra susijusi su pagrobimu. Koji ir Gustavas atsirado po to, kai garsenybė už pavogtų savo šunų sugrąžinimą pasiūlė 500 tūkst. dolerių atlygį.

„Mano numylėti šuneliai Koji ir Gustavas prieš dvi dienas buvo pagrobti Holivude. Man be galo skauda širdį ir meldžiuosi, kad mano šeimos nariai vėl būtų sugražinti namo. Sumokėsiu 500 tūkst. dolerių tam, kuris juos saugiai atgabens namo. Susisiekite su mumis paštu. Nesvarbu, ar nusipirkote, ar radote juos, atlygis bus tas pats. Nenustosiu tavęs mylėti, Ryanai Fisheri, nes rizikavai savo gyvybe kaudamasis dėl mano šeimos. Esi mano herojus“, – penktadienį instagrame rašė Lady Gaga.

Du Lady Gagos augintiniai pavogti trečiadienio vakarą, kai užpuolikas į krūtinę pašovė atlikėjos šunų vedžiotoją. Pašautas šunų vedžiotojas paguldytas į ligoninę.

Incidentas įvyko Holivude, Los Andžele. Dienraštis „The Times“ patvirtino, kad Lady Gaga už savo augintinių – Koji ir Gustav – sugrąžinimą ar informaciją apie jų buvimo vietą pasiūlė pusės milijono atlygį.

Trečiajam jos šuniui – Miss Asia – pavyko pabėgti, augintinį kiek vėliau surado policija. Kaip pranešama, šunų vedžiotoją pašovė pusiau automatiniu pistoletu ginkluotas įtariamasis, jis iš įvykio vietos paspruko baltos spalvos automobiliu.

Lady Gaga, kurios tikrasis vardas yra Stefani Germanotta, šiuo metu yra Romoje, kur dirba prie naujo Ridley’io Scotto filmo „Gucci“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)