„Kartais mano išdaigos būdavo nerimtos, tačiau kartais jausdavau didžiulį pyktį ir pratrūkdavau, todėl atsidūriau nelabai linksmoje vietoje“, – tęsė ji.

D. Barrymore patikslino, kad ta „nelabai linksma vieta“ buvo psichiatrijos ligoninė, kur ji buvo gydoma 18 mėnesių, praneša people.com.

„Pusantrų metų praleidau „Van Nuys Psychiatric“. Ten išsidirbinėti niekas neleido: kaip mat uždarydavo į palatą minkštomis sienomis arba paguldydavo ant neštuvų ir surišdavo diržais“, – tvirtino aktorė.

Drew Barrymore

„Van Nuys“ elgesio sveikatos ligoninė neatsakė į „People“ prašymą pakomentuoti.

D. Barrymore taip pat sakė, kad „įkvėpimo maištauti“ sėmėsi iš pankroko grupės „The Plasmatics“ vokalistės Wendy O. Williams ir pykčio priepuolių metu keldavo sumaištį psichiatrijos ligoninėje.

„Ligoninėje buvo gydomi tiek vaikai, tiek suaugusieji, taigi mano bandymus sukurstyti kitas mergaites neretai stebėdavo pagyvenusios moterys su vaikštynėmis“, – teigė aktorė.

D. Barrymore paaiškino, kodėl, jos nuomone, mama Jaid Barrymore nusprendė savo dukrą nusiųsti į psichiatrijos ligoninę.

„Manau, kad ji sukūrė pabaisą ir nežinojo, ką su ja daryti, – sakė Holivudo žvaigždė. – Tai buvo jos paskutinis bandymas, nes aš tikrai buvau nesuvaldoma. Atleidau jai už šį sprendimą. Tikriausiai ji nebežinojo, į ką kreiptis pagalbos.“

Drew Barrymore

Vėliau D. Barrymore išbraukė mamą iš savo gyvenimo ir šį sprendimą pavadino „didžiausiu kada nors patirtu skausmu“. Tiesa, galiausiai moterys susitaikė. „Nepykstu ant savo mamos. Suprantu, kaip ji jaučiasi“, – nurodė aktorė.

Nepaisant gydymo psichiatrijos ligoninėje ypatumų, D. Barrymore pareiškė: „Tai buvo geriausias man nutikęs dalykas, nes padėjo nusiraminti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)