Socialinių tinklų vartotojus itin nustebino faktas, kad visas jos vonios kambarys išklotas kilimais. Maža to, vaizdo medžiagoje galima išvysti Joanos Arkietės manekeną, akmeninę sieną ir net medžiaga aptrauktą sofą – ir visa tai sugalvota bei įgyvendinta vonios kambaryje!

Aktorės gerbėjai teigia esantys pasimetę – juk kilimais dekoruoti patalpą, kur įprastai būna daug drėgmės, visiškai nelogiška. Taigi socialinėje žiniasklaidoje šiuo klausimu buvo užvirusi aistringa diskusija. Internautai bandė išsiaiškinti, kas paskatino aktorę taip netradiciškai įsirengti vonios kambarį.

Demi Moore

„Būtent taip vidurinėje mokykloje berniukai įsivaizduoja, kaip turėtų atrodyti mergaitės vonios kambarys“, – juokėsi vienas tviterio vartotojas.

D. Moore savo vonios kambaryje įrašinėjo erotinę tinklalaidę „Dirty Diana“.

Demi Moore

Štai kokių reakcijų D. Moore vonios interjeras sulaukė internete:

„Kilimas vonios kambaryje labai baisu, bet aš varguolė, tad ką išmanau apie turtingųjų reikalus“, – sakė viena gerbėja.

„Pamačiau nuotraukas ir pradėjo kilti įvairių minčių: ar tai vonios kambario tuštybė? Ar tai iš viso vonios kambarys? Kas ten per sofa? Kodėl vonios kambaryje yra sofa? Kodėl vonios kambaryje – kilimas? Ar tai Demi Moore? Aaa, tada man viskas kaip ir aišku“, – pakomentavo kitas internautas.

„Akmeninė siena prie tualeto? Nejaugi tarp tų akmenų ten įstrigę žaisliukai?“, – stebėjosi kitas akylas tviterio vartotojas, įžvelgęs dar daugiau kambario keistenybių.

Demi Moore vonios kambario detalė

„Tokio keisto aštunto dešimtmečio pabaigos ir devinto dešimtmečio pradžios vonios kambario dar nesu matęs gyvenime. Labiausiai nustebino ta sofa. Man tarsi ir patinka, bet... Demi Moore, mums reikia paaiškinimo“, – savo nuomone dalijosi m@13QuinnJack.

„Demi Moore vonios kambarys su kilimu – tarsi pigus namelis ant ratų“, – siaubo neslepė itin taiklų palyginimą radusi gerbėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)