Paskelbtame straipsnyje pažymima, kad minėtasis viešbutis buvo vieta, kur „su dešiniaisiais buvo elgiamasi kaip su įžymybėmis, o politinė galia nulemdavo sėdimą vietą prie stalo“.

„Washingtonian“ išsamiai aprašė gana absurdiškus nurodymus, kurių viešbučio personalas turėjo laikytis patiekdamas mėgstamiausią D. Trumpo gėrimą – dietinę kolą, skelbia nickiswift.com.

Padavėjui reikėjo išmokti šiuos žodžius: „Laba (diena, vakaras), pone prezidente. Ar norėtumėte dietinės kolos su ledu, ar be ledo?“

Abiem atsakymo variantams iš anksto buvo paruoštas išblizgintas padėklas su atšaldytais gėrimo buteliukais ir aukštomis stiklinėmis. Dietinės kolos pylimo procesą sudarė mažiausiai septyni etapai ir iliustracijos – keturios nuotraukos. Gėrimo buteliukas „turėjo būti atidarytas matant mikrobų bijančiam D. Trumpui“, bet tai dar ne viskas.

Donaldas Trumpas

„Padavėjas privalėjo vienoje rankoje laikyti atidariklį už apatinio rankenos trečdalio, o buteliuką dietinės kolos (irgi už apatinio trečdalio) – kitoje. Įpylus gėrimo, stiklinę reikėjo pastatyti prezidentui iš dešinės“, – nurodoma žurnale.

D. Trumpo viešbučio personalo narė sakė, kad rengdavosi kaip „Fox News“ vedėja

„Washingtonian“ neapsiribojo keistąja septynių etapų dietinės kolos patiekimo procedūra, kurios turėjo laikytis viešbučio „Trump International Hotel“ darbuotojai, ir taip pat aprašė aprangos taisykles: „Faktiškai galima mūvėti kelnes, bet kai kurios moterys teigė, jog joms galiojo nerašyta aprangos taisyklė – tik sijonai arba suknelės.“

Kaip tvirtino buvusi vadybininkė: „Visuomet stengdavausi rengtis kaip „Fox News“ žinių vedėja.“

Grįžkime prie neįprastų buvusio JAV prezidento įpročių. Regis, D. Trumpas visuomet valgydavo tą patį patiekalą – gerai iškeptą kepsnį.

Donaldas Trumpas ir Melania Trump

Vadovaujantis viešbučio restorano personalo vadovu, „padavėjas turi atidaryti stiklinius kečupo „Heinz“ mini buteliukus matant D. Trumpui ir užtikrinti, kad prezidentas išgirstų pokštelėjimą“.

Viešbučio restorano vyriausiasis virėjas Billas Williamsonas žurnalui „Washingtonian“ net papasakojo apie „kepsnių krizę“: kartą buvęs JAV vadovas nusiminė, nes kitas kartu su juo pietavęs asmuo gavo didesnį kepsnį.

„Kepsniai buvo vienodo dydžio, abu gerai iškepti, – patikino B. Williamsonas. – Na, gal skyrėsi kokiu 14 gramų, nežinau.“

Pastatas, kuriame įsikūręs viešbutis, garsėja ir istoriniu paveldu – kadaise jame veikė Senasis paštas. Nors valdant D. Trumpui, ši istorinė vieta netoli Baltųjų rūmų tapo savotišku susitikimų centru, regis, daugelis „Trump International Hotel“ darbuotojų džiaugiasi, jog tie laikai jau praeityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)