„Susilaužiau šlaunikaulį. Palengva sveikstu. Nesvarbu, su kokiu iššūkiu susidūrėte, tegu jūsų pasirinkimas bus pozityvus, vardan savęs pačių, eikite pirmyn“, – parašė ji instagrame.

Aktorė papasakojo, kad po traumos stoti ant dešinės kojos gali tik 20 proc. svoriu.

„Tikslas – kas kartą šiek tiek sulenkti kelį, kad nevilktum kojos ir per staigiai nekilnotum klubo“, – teigė ji.


Vaizdo įraše B. Shields vilkėjo ligoninės chalatą, mūvėjo kojines ir bandė pirmuosius žingsnius žengti ligoninės korigoriuje.

Pernai spalį B. Shields pasakojo „People“, kaip mankštinasi karantino metu su vyru prodiuseriu Chrisu Henchy ir dukterimis – 17 m. Rowan ir 14 m. Grier.

„Sportuodavau prieš Brodvėjaus miuziklus, kuriuos rengdavome aštuonis kartus per savaitę. Dariau tai dėl scenos ar dėl darbo, nes kamera ne visada palanki žmogui. Taigi, priežastis buvo tuštybė. Nemaniau, kad galima nurimti ir negalvoti apie išvaizdą“, – teigė ji.

Aktorė pasidalindavo su instagramo sekėjais savo sportiniais pasiekimais.

„Tikrai nenorėjau, kad mano treniruotės instagrame keltų stresą. Jos nesudėtingos, tai – būdas pajudėti ir pasigaminti šiek tiek endorfinų. Smagu daryti pratimus rankoms su dviem buteliais. Šiuo metu prabangūs sporto klubai neveikia, vis tik garantuoju – bus naudos, jei mankštai skirsite bent penkias minutes“, – sakė ji.

Ji publikavo savo nuotraukų, kuriose vilki bikinį, demonstravo bicepsus ir stangrų pilvą. „Aš dedu daug pastangų. Šią vasarą kiekvieną dieną sportuodavau. Užsitarnavau pasitikėjimą savimi“, – pabrėžė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)