„Labai ilgai galvojau, ar verta apie tai rašyti.

Buvo daug dvejonių dėl to, kaip jūs tai suprasite. Tačiau ši tema kabo virš manęs kaip Damoklo kardas, o aš negaliu apsimesti, kad jo nėra.

Paskutiniai dveji metai buvo sunkiausi mano gyvenime. Kas kada nors susidūrėte su labai sunkia artimojo liga, mane suprasite. Man nepaparastai sunku, tačiau aš nenoriu, kad manęs kas nors galėtųsi.

Pavargau nuo žurnalistų skambučių, pavargau nuo man rašančių žmonių, nuo nesibaigiančių kvietimų į laidas. Atsibodo pasiūlymai duoti interviu už pinigus.

Aš per daug myliu ir gerbiu savo mamą, kad galėčiau kalbėti apie ją ir jos ligą. Tai tema, kurios jūs nebijote detalizuoti, išsamiai pasakoti visai šaliai. Štai kodėl aš jos niekada nepaliečiu. Man labai nusibodo žmonės, kurie mane vargina netaktiškais klausimais.

Mano mama – viešas žmogus, ji super žvaigždė, tad tų klausimų neįmanoma išvengti. Tačiau kaskart skauda. Viską, ką galėjau šia tema pasakyti, jau pasakiau. O daugiau prašau neklausti.

Tai mano skausmas. Skausmas, kuris niekada nedingsta – kiekvieną dieną, minutę jis su manimi. Tarsi didžiulė skylė krūtinėje. Jis sumažėja, o paskui užpildo visą kūną. Lankausi pas psichologą ir mokausi kuo geriau susidoroti su šiuo likimo smūgiu. Tegul kažkas šią mano poziciją laiko keista, tačiau man nerūpi. Aš turiu kitokius prioritetus.

„Instagrame“ turiu jus visus, nuostabius ir supratingus draugus. Ačiū visiems, kurie yra jautrūs ir supranta mane teisingai.

2017 metai. Absoliuti laimės akimirka, užfiksuota nuotraukoje. Myliu tave“, – įrašą užbaigia Anastasijos Zavorotniuk dukra.


Kaip anksčiau pranešė starhit.ru, Anos Zavorotniuk sekėjai vis nerimsta ir nuolatos nesivaržydami jos teiraujasi apie žymiąją mamą. Aktorės duktė atsakė, kodėl nenori liesti šios temos.

„Todėl, kad kalbėti apie tai yra pernelyg skaudu, aš bijau net užsiminti. Tik meldžiuosi ir tikiu... Nėra prasmės apie tai kalbėti. Man nereikia gailesčio, aš tik noriu, kad mama pasveiktų ir būtų šalia. Esu dėkinga visiems, mane palaikantiems, suteikiantiems gerumo ir šviesos ir neuždavinėjantiems klausimų“, – pažymėjo 25-erių A. Zavorotniuk.

Tiesa, tarp jaunesniosios Zavorotniuk sekėjų yra ir tokių, kurie prašo pasidalinti naujausiomis Anastasijos nuotraukomis. Ana yra nepaprastai pasipiktinusi tokiu cinišku ir nepagarbiu elgesiu.

„O kam jums reikalingos tos nuotraukos? Nesuprantu, kodėl žmonės taip domisi svetimu skausmu. Pasitaiko tokių neišauklėtų žmonių. Pademonstruokite empatiją. Ir geriau žiūrėkite į didžiųjų dailininkų paveikslus, gal tai nors kiek padės jums dvasiškai tobulėti“, – kalbėjo aktorės duktė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)