Sužadėtuvių metu P. Hilton vilkėjo baltą seksualią „Retrofête“ suknelę, o įvaizdį papildė šventiška „Loschy“ karūna ir pamėgtomis dekoratyvinėmis bepirštėmis pirštinaitėmis. Blizgi suknelė subtiliai pabrėžė įspūdingo dydžio deimanto tviskėjimą. Sužadėtuvių žiedą sukūrė juvelyras Jeanas Douseeras – garsiojo prancūzų juvelyro Louiso Cartier proproanūkis.

„Esu labai laiminga dėl naujo mūsų santykių etapo, esu be proto laiminga turėdama tokį mane visada palaikantį partnerį. Mūsų santykiuose abu esame lygūs. Verčiame vienas kitą būti geresniu žmogumi. Tikrai vertėjo jo tiek metų laukti mano gyvenime“, – sakė P. Hilton.

P. Hilton „YouTube“ kanale pasidalino vaizdo įrašu, kuriame leidžia savo gerbėjams žvilgterėti į specialiai jai pagal užsakymą gaminto sužadėtuvių žiedo kūrybos proceso užkulisius.

Kartu su įsimylėjėliais saloje sužadėtuves šventė ir jų šeimos, įskaitant P. Hilton seserį Nicky Hilton Rothschild ir C. Reumo brolį Courtney Reumą.

Ilgametis Hiltonų šeimos bičiulis 39 metų C. Reumas – rašytojas ir verslininkas, geriausiai žinomas kaip alkoholių gėrimų prekės ženklo „VEEV Spirits“ įkūrėjas, šį verslą jis vysto kartu su broliu.


Džiaugsmu dėl sužadėtuvių P. Hilton pasidalino socialiniame tinkle „Instagram“, kur negailėjo gerų žodžių savo sužadėtiniui.

„Kai sutinki giminingą sielą, ne tik kad tai žinai – tiesiog tai jauti. Su mano meile kartu esame nuo pat pirmo pasimatymo. Per mano gimtadienį jis suorganizavo specialią kelionę į tropinį rojų. Kai paplūdimiu ėjome pietų, Carteris mane nusivedė į gėlėmis dekoruotą trobelę ir priklaupė ant vieno kelio. Žinoma, kad atsakiau taip, amžiams. Jis yra tas žmogus, su kuriuo noriu praleisti visą likusį gyvenimą. Norėdami pamatyti daugiau mano nuostabiausio gimtadienio nuotraukų, apsilankykite ParisHilton.com. Už meilę“, - parašė garsi moteris.

P. Hilton apie santykius su C. Reumu oficialiai paskelbė balandį, kai pora minėjo draugystės metines.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)