Nuotraukoje besišypsantis basas princas Harry su meile žvelgia į galvą jam ant kelių padėjusią sutuoktinę, švelniai glostančią nėščiosios pilvuką.

M. Harrimanas britų „Vogue“ sakė, kad Meghan ir Harry, auginantys sūnų Archie Harrison, kuriam gegužės 6 dieną sukaks dveji, yra neabejotinai „giminingos sielos“.

„Jiems už nugaros – gyvybės medis, o pats sodas simbolizuoja vaisingumą, gyvenimą ir progresą. Jiems nereikėjo nurodyti krypties, sakyti, ką daryti, nes jie per gyvenimą keliauja kaip dvi „giminingos sielos“. Kai pamatai žmones, kuriuos jungia toks ryšys, koks sieja juos, jautiesi taip lyg verstum knygos lapus“, – ypatingas fotosesijos detales atskleidė M. Harrimanas.

Be to, nuotrauka unikali ir faktu, jog Sasekso kunigaikštienė vilki „Carolina Herrera“ suknelę, kuri jai buvo pasiūta besilaukiant pirmojo sūnaus Archie. M. Markle jau daug metų bičiuliaujasi su mados namų kūrybos vadovu Wesu Gordonu.

Džiugia žinia apie šeimos pagausėjimą pora pasidalino po to, kai praeitais metais M. Markle prisipažino liepą patyrusi persileidimą.

„Tai, kad buvau paprašytas prisidėti dalijantis šiuo didžiuliu džiaugsmu po to neįsivaizduojamo praradimo skausmo, man yra tvirtos draugystės ženklas. Meg man priminė, kad, jeigu aš nebūčiau jos pristatęs savo bendram bičiuliui, ji niekada nebūtų susipažinusi su Harry. Esu labai laimingas, kad jų istorijoje suvaidinau tą nedidelį vaidmenį“, – teigia M. Harrimanas.

Tviteryje fotografas pasveikino Meghan ir Harry: „Meg, dalyvavau tavo vestuvėse, savo akimis mačiau jūsų meilės istorijos pradžią. Mano miela drauge, man didžiulė garbė įamžinti, jos kelią. Sveikinimai Kembridžo kunigaikščiui ir kunigaikštienei dėl tokios nuostabios naujienos!“, – parašė fotomenininkas.

Meghan ir Harry praeitais metais atsisakė karališkosios šeimos vyresniųjų pareigų. Noras gyventi normalų šeimos gyvenimą buvo pagrindinė tokio apsisprendimo priežastis. Karališkųjų rūmų šaltinis anksčiau PEOPLE sakė, kad pora puikiai žinojo, jog nusprendusi trauktis, paspaus „branduolinį mygtuką“.

M. Harrinamas 2020 metų rugsėjo „Vogue“ numerio viršeliui fotografavo Marcusą Rashfordą ir Adwoa Aboah – jis tapo pirmuoju juodaodžiu fotografu, sukūrusiu britų „Vogue“ viršelį per visą 104 leidinio istoriją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)