Antradienį tiesioginio Australijos televizijos ryto laidos „Sunrise“ eterio metu 17-metis R. Irwinas ir jo mama Terri Irwin kalbėjo apie jų realybės šou „Crikey! It's the Irwins“ bei pirmąjį sesers Bindi Irwin nėštumą. 56-erių Terri pasakojo, kad 22-ejų Bindi gimdyti turėtų kitą mėnesį. Moteris pridūrė, jog jos duktė dabar „jau pasiekė tą etapą, kai iš tiesų nebeišeina matyti savo batų“.

O Robertas juokdamasis pridūrė: „Dabar ji didžiulė!“. Tokia replika privertė mamą švelniai kumštelėti sūnų. Mėgindamas užglaistyti savo leptelėjimą, vaikinas suskubo pasitaisyti: „Na, gerąja prasme! Juk tai ypatingas dalykas!“


Besikvatodamas ir rausdamas, Robertas juokavo: „Na, dabar jos čia nėra“. Vėliau interviu jis pripažino: „Pakliuvau į bėdą. Pakliuvau į nemenką bėdą – nepasakokite jai apie tai, prašau!“

Robertas minėta akimirka pasidalijo tviteryje ir prie vaizdo įrašo parašė: „Cha cha... ups“. Bindi suskubo pakomentuoti jaunesniojo brolio įrašą: „Tik nepasakok jai apie tai.. Ačiū, Robertai! Myliu!“

Bindi naujieną apie nėštumą pranešė rugpjūtį „Instagram“ ir nuolatos pasakojo sekėjams apie savo patirtis kelyje į motinystę, rašo people.com.

Reaguodama į žinią apie dukters nėštumą, Terri rugpjūtį teigė, kad jos miręs vyras neabejotinai didžiuotųsi, jog Bindi taps mama. Krokodilų medžiotoju pramintas Steve‘as Irwinas mirė nuo dygliauodegės rajos dūrio nardydamas prie Australijos krantų 2006-ųjų rugsėjį. Jam buvo 44 metai.

„Tai pati geriausia diena! Esu tiesiog devintame danguje – noriu pranešti, kad @BindiIrwin ir @chandlerpowell9 turės vaikelį! Žodžiais neįmanoma išreikšti tos meilės, kurios kupina mano širdis. Labai norėčiau, kad Steve‘as būtų čia ir galėtų džiaugtis šia nuostabia akimirka. Tačiau žinau, jog jis nepaprastai didžiuotųsi“, – tuo metu tviteryje rašė T. Irwin.


Spalį Bindi suteikė garbės jaunyliui broliui: parašė, kad jis netrukus taps šauniu dėde. „Valio mano mažajam broliukui (kuris neabejotinai jau nebėra mažasis). Jis yra tiesiog neįtikėtinai puikus draugas. Tu visados būdavai šalia. Žinau, kad būsi pats geriausias dėdė mūsų mergytei. Myliu tave“, – prie nuotraukos, kurioje įamžinti apsikabinę brolis ir sesuo, rašė B. Irwin.

Pernai su Bindi susituokęs Chandleris Powellis trečiadienį tviteryje rašė: „Liko jau visai nedaug – netrukus į nuotykius leisimės trise“. Jis taip pat paskelbė būsimųjų tėvų nuotrauką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)