Tačiau po daugelio metų 45 metų K. Winslet filmavimosi tame filme laikus prisimena nenoriai.

Neseniai aktoriaus ir komiko Marco Marono tinklalaidėje WTF sudalyvausi Kate papasakojo, kad vaidmuo „Titanike“ ir staiga ant jos pečių nukritusi šlovė paveikė jos psichologinę būseną. Žvaigždė prisipažino, kad nebuvo pasirengusi tokiam žiniasklaidos dėmesiui ir nuolatiniai viešai kritikai.

„Ekranuose pasirodžius „Titanikui“, aš perėjau į griežtos savigynos režimą, tai vyko diena iš dienos ištisomis paromis. Rodėsi, kad aš nuolat esu po padidinamuoju stiklu. Mane smarkiai kritikavo, o britų spauda man visai nebuvo maloni“, – prisimena K. Winslet.

Ji prisipažino, kad tuo metu jautėsi tokia įspeista į kampą, kad net buvo pasiryžusi dėl savo dvasinės ramybės atsisakyti pasaulinės šlovės. Tam, kad sulauktų mažiau dėmesio, aktorė net nesvarstė pasiūlymų filmuotis dideliuose projektuose, o susitelkė į nišinį kiną.

„Atvirai pasakius, aš jaučiausi užguita. Pamenu, kaip mąsčiau: „Visa tai siaubinga. Tikiuosi, kad kada nors tai praeis“. Bėgant laikui, viskas iš tiesų sustojo į savo vietas, tačiau ši patirtis privertė mane suprasti, kad jei taip ir atrodo žinomumas ir populiarumas, tai aš tikrai tam nesu pasiruošusi. Tuo metu aš tik mokiausi vaidinti ir jaučiau, kad nenoriu didelių holivudinių projektų. Nenorėjau suklysti ir susimauti. Man norėjosi ilgam likti šiame žaidime. Aš susitelkiau į detales, kad geriau suprasčiau savo amatą, ir išsaugojau tam tikrą privatumą ir savigarbą. Tiesiog mėginau gyventi savo gyvenimą“, – pasakojo aktorė.

Anksčiau savo interviu Kate ne kartą pasakojo apie patyčias, kurių dėl savo svorio patyrė nuo mokyklos laikų. Nepasitikėjimas savimi tik dar labiau padidėjo, kai aktorė nusifilmavo legendiniame „Titanike“, kuomet jos išvaizdą ėmė aptarinėti bulvariniai laikraščiai.

Beje, per neseniai įvykusį kitą pokalbį su žurnalistais Kate Winslet analizavo savo patirtį kine. Tuomet ji prisipažino, kad gailisi, jog dirbo kartu su kino režisieriais Woody Allenu ir Romanu Polanskiu, kurie dabar yra susiję su garsiais sekso skandalais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)