Virdžinijos valstijoje gimusios R. Landrith kūne buvo šautinių žaizdų galvoje, kakle, gerklėje, krūtinėje ir rankoje, pareiškime nurodė Union apygardos koroneris Dominickas Adamo. Moters mirties priežastis – žmogžudystė, skelbia people.com.

D. Adamo neatsakė į „People“ prašymą pakomentuoti incidentą.

Apžiūrėjus nužudytosios kūną, nebuvo rasta asmens tapatybės dokumentų, tačiau tyrėjams pavyko nustatyti moters tapatybę paėmus pirštų atspaudus nuo keleto čekių. Sprendžiant iš juose esančios informacijos, R. Landrith keliavo po Indianos ir Viskonsino valstijas.

Trečiadienį buvo suimtas modelio žmogžudyste įtariamas vyras, pranešė organizacijos „Pennsylvania Crime Stoppers“ atstovai. Pensilvanijos valstijos policija neatsakė į „People“ prašymą pakomentuoti situaciją.

Šaltinis „Metro“ skelbia, kad, policijos duomenimis, modelis buvo žiauriai nužudytas, moters kūne rasta net 18 šautinių žaizdų.

Tracy Rollinsas, kurio vardas buvo užrašytas R. Landrith kišenėje rastame raštelyje, buvo sulaikytas Konektikuto valstijoje. Vyrui pateikti kaltinimai nužudžius R. Landrith ir išniekinus jos palaikus, ketvirtadienį pranešė „PhillyVoice“.

Remiantis policijos pareigūnų gauta vaizdo stebėjimo kamerų medžiaga ir mobiliojo ryšio telefono duomenimis, 28-erių metų amžiaus vilkiko vairuotojas T. Rollinsas buvo R. Landrith čekiuose nurodytose vietose, rašoma kaltinamajame akte.

Taip pat policininkai T. Rollinso vilkike neva rado kraujo pėdsakų ir šovinių tūtelių bei pastebėjo, kad transporto priemonė neseniai buvo valyta naudojant baliklį ir kitą valymo priemonę.

Konektikuto valstijos policija neatsakė į „People“ prašymą pakomentuoti situaciją. Neaišku, ar T. Rollinsas turi advokatą ir ar prisipažino įvykdęs nusikaltimą.

R. Landrith tapo 2014-aisiais surengto grožio konkurso „Miss Manhattan“ finalininkė, o grožio konkurse „America’s It Girl“ laimėjo nominaciją „Miss Lady Liberty“.

„Dievinu madą ir mados industriją, taip pat mėgstu šiltą orą ir pati esu šiltas žmogus, – „iStudio“ svetainėje apie save rašė modelis. – Teko dirbti su puikiais fotografais ir nuostabiais žmonėmis.“

R. Landrith taip pat tvirtino gerai „valdanti smuiką“. Nužudytosios brolis George’as Landrithas „PennLive“ sakė, kad jaunesnioji sesuo su šeima praktiškai nebendravo beveik penkerius metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)