39-erių B. Spears savo įrašu priminė, kad žmonės dažnai būna sudėtingesni, nei gali atrodyti. Dainininkė taip pat pripažino, jog šiuo metu stengiasi „mokytis“ ir būti „normaliu žmogumi“.

„Atminkite, nesvarbu, ką mes, kaip mums atrodo, galime žinoti apie kito žmogaus gyvenimą – tai yra niekis, palyginus su tikruoju už visų vaizdų slypinčiu žmogumi“, – rašė iš Makomo miesto Misisipės valstijoje kilusi B. Spears.

Ji pasidalijo ne tik pamąstymais apie gyvenimą, bet ir vaizdo įrašu, kuriame yra užfiksuota naujametinėje laidoje „New Years Rockin' Eve“ pasitinkant 2018-uosius. Tada B. Spears atliko savo žymiąją dainą „Toxic“.

„Negaliu patikėti, kad nuo šio mano pasirodymo prabėgo jau treji metai!“ – rašė žvaigždė, kurios paskutinis gyvas pasirodymas įvyko 2018-ųjų spalį.

„Man visados patiks būti scenoje... Tačiau dabar aš savo laiką skiriu mokymuisi ir bandymui būti normaliu žmogumi. Man patinka tiesog mėgautis paprastais kasdienybės džiaugsmais!“ – rašė B. Spears.


Nors atrodė, kad karjeros pertrauka yra tik asmeninių priežasčių nulemtas dalykas, B. Spears advokatai anksčiau teigė, jog ji atsisako koncertuoti, kol už dainininkės karjerą yra „atsakingas“ tėtis Jamie, tapęs jos globėju.

B. Spears savo įrašą tęsė pakylėtu tonu: „Kiekvieno asmens istorija skirtinga, visi mes turime požiūrį į kitų istorijas! Visų mūsų gyvenimai tokie skirtingi ir šviesūs! „Atminkite, nesvarbu, ką mes, kaip mums atrodo, galime žinoti apie kito žmogaus gyvenimą – tai yra niekis, palyginus su tikruoju už visų vaizdų slypinčiu žmogumi“.


Atrodo, kad nuo to laiko, kai penktadienį pasirodė Niujorke sukurta dokumentinė juosta „Framing Britney Spears“, visi tik ir kalba apie popžvaigždę, rašo dailymail.co.uk.

Filme nagrinėjamas jos staigus šuolis į šlovės viršūnę, žiaurus žiniasklaidos elgesys, itin viešos psichinės sveikatos problemos ir tebesitęsianti globos kova su tėčiu Jamie Spearsu.

Šiuo klausimu pasisakyti panoro netgi Britney vaikinas Samas Asghari. Antradienį „Instagram Story“ jis pasidalino savo požiūriu.

„Dabar svarbu, kad žmonės suprastų, jog aš absoliučiai negerbiu tų, kurie bando kontroliuoti mūsų santykius ir nuolatos kiša mums koją“, – rašė S. Asghari, omenyje turėdamas B. Spears tėtį.

„Mano manymu, Jamie yra visiškas b***s. Aš nesileisiu į detales, nes visados gerbiau mūsų privatumą, tačiau visgi atvykau į šią šalį ne tam, kad negalėčiau laisvai išreikšti savo nuomonės“, – tęsė S. Asghari.

Iranietis asmeninis treneris ir modelis prie įrašo pridėjo animuotą „numetamo mikrofono“ emociuką.

68-erių Jame yra B. Spears globėjas nuo 2008-ųjų. Tada, besibaimindamas dėl dukters psichinės sveikatos, jis perėmė jos verslo reikalų kontrolę.

2019-ųjų rugsėjį J. Spearsas „dėl asmeninių priežasčių“ laikinai perdavė savo įgaliojimus Britney padėjėjai Jodi Montgomery. Tačiau jis tebekontroliuoja dukters finansus.

Pirmadienį vienas šaltinis teigė, kad B. Spears dar nepažiūrėjo dokumentinio filmo, kuris taip pat analizuoja, kaip visą laiką jos gyvenimą nušviesdavo žiniasklaida.

„Sekmadienį Britney dar nebuvo pasižiūrėjusi dokumentinės juostos, bet apie ją žino. Kol kas ji dar nė nežvilgtelėjo“, – tvirtino šaltinis.

Šaltinio teigimu, dainininkė nežiūrėjo filmo, nes, besitęsiant teisiniams ginčams su tėčiu, ši juostą ją suerzintų.

„Ji nusprendė nežiūrėti filmo, nes jai jau bloga nuo tos globos. Britney jaučiasi taip, tarsi jos gyvenime žiojėtų tuštumą – dėl globos ir dėl to, kad ji negalės gyventi normalaus gyvenimo, jei visa tai nesibaigs. Ji supranta, kad ši kova yra visam gyvenimui“, – kalbėjo šaltinis.

Gruodį besikalbėdamas su CNN, Jamie teigė, kad jau keturis mėnesius nebesikalbėjo su Britney, tačiau jis vis vien stengiasi išlikti jos globos vadovu.

„Kai vienam šeimos nariui reikalinga ypatinga priežiūra ir apsauga, kiti šeimos nariai privalo tuo pasirūpinti, kaip aš dariau pastaruosius 12 su trupučiu metų: saugojau, prižiūrėjau it toliau besąlygiškai mylėjau Britney“, – aiškino J. Spearsas.
.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)