Pirmąją vakciną princas Charlesas ir jo žmona gavo praėjus mėnesiui po to, kai nuo koronaviruso pasiskiepijo karalienė Elizabeth II.

72 metų princas Charlesas, kuris jau anksčiau buvo pareiškęs, kad sulaukęs savo eilės būtinai skiepysis, ir 73 metų Camilla priklauso vyresnei amžiaus grupei, kurie savo sveikata rūpintis raginami pirmiausiai.

Nežinoma, kokią vakciną gavo princas Charlesas ir jo žmona. Taip pat neaišku, ar jiedu buvo paskiepyti kartu.

Praėjusių metų kovo mėnesį princas prisipažino apie teigiamą koronaviruso diagnozę. Karališkosios šeimos narys pridūrė, kad jam kliuvo tik lengvi ligos simptomai.

Kornvalio hercogienė taip pat buvo tikrinama, ar neserga naujuoju virusu, tačiau, kaip skelbiama, Camilla juo neužsikrėtė.

Ministras pirmininkas Borisas Johnsonas anksčiau sakė, kad iki vasario 15 dienos visoms keturioms prioritetinėms grupėms bus sudarytos galimybės pasiskiepyti nuo COVID-19.

Kitoms prioritetinėms grupėms priskiriami sveikatos apsaugos darbuotojai, senelių namų gyventojai ir darbuotojai, tam tikromis ligomis sergantys ir COVID-19 sunkiai pakeliantys žmonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)