Dar 2017 metais duotame interviu austrų dainininkas Th. Neuwirthas sakė norintis atsisveikinti su Conchitos Wurst įvaizdžiu. Regis, šio tikslo atlikėjas laikosi iki šiol.

Naujausios nuotraukos Thomo socialiniuose tinkluose išties skiriasi nuo to, ką gerbėjai galėjo išvysti 2014 metais. Ilgų plaukų peruku dainininkas pasipuošia tik retkarčiais, dabar atlikėjas nuotraukoms dažniausiai pozuoja su savo natūraliais plaukais.

Visgi išskirtinių įvaizdžio detalių Thomas tikrai nepamiršo: jis iki šiol mėgsta pasigražinti makiažu, avėti aukštakulnius ar dėvėti sukneles. Be to, liko ir vienas jo skiriamųjų bruožų – vešli barzda.

Nauji vėjai sklando ir atlikėjo kūryboje. Šiemet pasirodžiusiame naujame vaizdo klipe Th. Neuwirthas irgi nustebino transformacija – jame jis trumpais rožinės spalvos plaukais. Atlikėjas nebevilki ilgos vakarinės suknelės – klipe jis apsirengęs margaspalviais kostiumais, paltu.

Dar kitame vaizdo klipe Thomas pasipuošė baltos spalvos plaukais bei barzda, vilki pilką sportinį džemperį, juodą sportinę palaidinę ir apgludusias sportines kelnes.

Akivaizdu, kad šis artistas mėgsta varijuoti savo įvaizdžiu, o tai be galo patinka ir jo gerbėjams. Vien instagrame atlikėja stebi beveik 400 tūkst. internautų.

Primename, kad 2014 metais Kopenhagoje vykusiame „Eurovizijos“ konkurse Austrijos atstovas nugalėjo su daina „Rise Like A Phoenix“. Tada Austriją laimėjo konkursą po ilgos pertraukos nuo 1966 metų pergalės.

2017 m. interviu „Die Welt“ Tomas sakė jau pasirengęs atsisveikinti su savo alter ego: „Jaučiu, kad noriu sukurti naują asmenybę... Kaip barzdota dama po pergalės dainų konkurse („Eurovizijoje“) pasiekiau visko, ko norėjau. Dabar dažniau nei anksčiau keliu sau klausimų, ieško to, ką galėčiau gerai atlikti, ieškau savęs, ir Tomas maištauja. Man jos nebereikia... Turiu ją nužudyti.“

Žvaigždė savo pergale „Eurovizijoje“ pavergė širdis visoje Europoje ir už jos ribų, nors ir buvo tam tikros priešiškos reakcijos dėl jos seksualumo ir išvaizdos: daugelį glumino moteriškas įvaizdis, papildytas vešlia barzda. Tačiau galiausiai tai tapo raktu į sėkmę ir net prekiniu ženklu.

Kai tampa Conchita, Thomas save vadina „ji“, tačiau visu kitu metu apie save kalba kaip apie vyrą.

Thomas gimė Austrijoje ir šalyje išgarsėjo sudalyvavęs TV šou „Starmania“. Augo kaime kalnuose, kur sulaukdavo daugybės pašaipų dėl savo homoseksualumo.

„Būti paaugliu gėjumi mažoje bendruomenėje nėra nieko linksmo. Esu gėjų bendruomenės dalis ir daugelis homoseksualų gali papasakoti panašią istoriją“, – yra sakęs Thomas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (544)