30-ies metų amžiaus Eugenie nuotrauką papildė jausmaženkliais (mėlynomis širdelėmis) ir dviem šauktukais savo susijaudinimui pabrėžti, skelbia people.com.


Antradienį karalienės Elžbietos II anūkei gimęs berniukas svėrė 3,657 kg. Tai devintasis monarchės ir princo Philipo provaikaitis ir pirmasis Eugenie tėvų – princo Andrew ir Sarah Ferguson.

„Jos karališkoji didenybė princesė Eugenie šiandien, 2021 m. vasario 9 d., 8.55 val., saugiai pagimdė sūnų „Portland“ ligoninėje, – nurodoma rūmų pareiškime. – Gimdyme dalyvavo Jackas Brooksbankas.“

„Karalienė, Edinburgo kunigaikštis, Jorko kunigaikštis, Jorko kunigaikštienė Sarah bei George’as ir Nicola Brooksbankai buvo informuoti ir džiaugiasi naujiena, – tęsiama pareiškime. – Jos karališkoji didenybė princesė ir kūdikis jaučiasi puikiai.“

Kiek „PEOPLE“ pavyko išsiaiškinti, Eugenie pusbrolis princas Harry ir jo žmona Meghan Markle privačiai pasveikino porą.

Londone esančioje „Portland“ ligoninėje gimė tiek Eugenie, tiek jos vyresnioji sesuo princesė Beatrice. Taip pat šiuose privačiuose gimdymo namuose M. Markle pagimdė Archie, kuris gegužės mėnesį švęs dvejų metukų gimtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)