70-ies metų amžiaus princesė Anne daugiausia laiko praleidžia savo užmiesčio rezidencijoje „Gatcombe Park“, esančioje Glosteršyre, todėl greičiausiai nuotrauka buvo padaryta būtent ten, skelbia people.com.

Princesės lentynos ir spintelės prigrūstos įvairiausių daiktų. Be visokiausių mažmožių ir statulėlėlių, karališkosios šeimos narės namuose yra ir keletas artimųjų nuotraukų. Įamžinta dukters Zaros Tindall krikštynų akimirka užima garbingą vietą ant knygų lentynos viršaus, šalia abiejų Anne atžalų– Zaros ir Peterio Phillipso – vaikystės nuotraukos.

Princesės Anne meilė gyvūnams – akivaizdi: netoli televizoriaus spintelės padėtas šuns guolis, o visai šalia ekrano stovi šuns statulėlė. 1976 m. olimpinių žaidynių jojimo rungtyse dalyvavusi princesė taip pat turi įvairių žirgų nuotraukų ir statulėlių.

Jos kavos staliukas nuklotas knygomis ir dokumentais, o šviesiai žalios spalvos sienas puošia paveikslai pajūrio tematika. Žiūrėdama regbio rungtynes, Anne sėdi ant baltos pagalvėlės, kad būtų patogiau.

„Būdama Škotijos nacionalinės rinktinės rėmėja, princesė dažnai palaiko komandą tribūnose, – prie nuotraukos parašė karališkosios šeimos instagramo paskyrą tvarkantys asmenys. – Jos karališkoji didenybė princesė ir viceadmirolas seras Timas šiandien sirgo už Škotijos komandą, kuri vėl susitiko su Anglijos regbininkais ir varžėsi dėl Kalkutos taurės. Nuo pirmųjų šių klubų tarpusavio rungtynių praėjo 150-imt metų.“

2019 m. princesė Edinburge stebėjo „Šešių tautų“ regbio rungtynes tarp Škotijos ir Velso rinktinių ir įteikė prizą nugalėtojams.

Kadangi tiek eiliniai žmonės, tiek karališkosios šeimos nariai siaučiant koronaviruso pandemijai dirba namuose, gerbėjai džiaugiasi unikaliais įžymybių namų ir rūmų kadrais.

Kornvalio kunigaikštienė Camilla pasidalijo savo Škotijos rezidencijoje „Birkhall“ įrengto biuro nuotrauka ir atskleidė truputį asmeninio gyvenimo smulkmenų, įskaitant į sieną atremtą automatinį kamuoliukų mėtymo prietaisą šunims ir ant knygų spintos pastatytas karališkosios šeimos narių iškarpas.


Kate Middleton ir princas Williamas izoliavosi užmiesčio dvare „Amner Hall“ Norfolke ir gavo specialią darbui skirtą patalpą netoliese stovinčiuose karalienės Sandringamo rūmuose. Ten jie gali rengti vaizdo skambučius nebijodami jokių trukdžių, tačiau taip pat reikia padėti namuose besimokantiems vaikams: septynerių metų amžiaus princui George’ui ir penkerių metų amžiaus princesei Charlottei.


Tiesa, neseniai surengtuose vaizdo skambučiuose fone matyti šeimos nuotraukos, vadinasi, Kembridžo kunigaikščiai nepamiršta savo vaikų net dirbdami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)