Pradedantysis modelis savo instagramo paskyroje pasidalijo keletu nuotraukų, kurios buvo išspausdintos žurnale. Įdomu tai, kad kai kurios žurnalui skirtos fotografijos buvo nespalvotos.


„Dar kartą ačiū „Elle“ už fantastišką fotosesiją. Taip pat dėkoju nuostabiems žmonėms, su kuriais teko dirbti“, – po viena iš nuotraukų, kurioje įamžinta vilkinti „Intimissimi“ korsetą, parašė Deva.


Instagrame paskelbtos naujos nuotraukos sukėlė sekėjų susižavėjimą. Komentaruose jie nurodė, kad mergina labai panaši į savo mamą.


„Kaip iš akies lupta mama!“; „Monica Bellucci, versija 2.0.“; „Atrodai visai kaip mama.“; „Deva, tu pati gražiausia mergina Žemėje!“ – pasipylė sekėjų komplimentai.


Priminsime, kad tai nėra pirmoji D. Cassel fotosesija žurnalo viršeliui. Praėjusių metų rudenį ji pozavo tam pačiam „Elle“.


„Seniai seniai tu buvai maža mergaitė. Laikas taip greitai bėga! Tegul gyvenimas tau šypsosi, mano meile!“ – taip į pirmąją Devos fotosesiją mados žurnalui sureagavo jos mama M. Bellucci.


D. Cassel taip pat spėjo nusifilmuoti tokių prekių ženklų kaip „Dolce & Gabbana“ ir „Cartier“ reklaminėse kampanijose.


Be to, mergina artimai bendradarbiauja su Paryžiuje įsikūrusia modelių agentūra „Karin Models“, su kuria dirba ir jos garsioji mama.


Beje, Devos tėtis V. Casselis su žmona Tina Kunakey irgi pradžiugino gerbėjus nauja fotosesija. Neseniai juodu tapo prancūzų drabužių ir aksesuarų prekių ženklo „The Kooples“ ambasadoriais ir nusifilmavo 2021 m. pavasario–vasaros kolekcijos reklaminėje kampanijoje. Šis komercinis projektas tapo sutuoktinių pirmuoju bendru darbu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)