Reklaminiame vaizdo klipe, įamžintame žaliuojančiame sode, pasirodė tokios žvaigždės kaip Martha Stewart ir Leslie‘is Davidas Bakeris.

Kas rinko pomidorus, žoliapjove trumpino žolę ar žaidė golfą, kas griliuje kepė kepsnius ar užsiiminėjo joga, o štai 66-erių J. Travolta su dukra telefono kamera filmavo sinchronišką šokį.

„Jis vis dar puikai tai sugeba“, – krūmų apsuptyje tėčio ir dukros šokį įvertino Martha Stewart.

People.com J. Travolta ir jo dukra Ella pasakojo, kad yra didžiuliai kasmetinių Nacionalinės futbolo lygos atkrentamųjų varžybų finalo rungtynių gerbėjai.

Supertaurė man – bene didžiausia kasmetinė šventė. Tad kai buvau pakviestas kartu su dukra prisijungti prie reklamos filmavimo, buvau labai pamalonintas. Ypač dėl to, kad buvo pasiūlyta pasirodyti ir Ellai. Nuostabiai praleidome laiką sode kartu su šiais fantastiškais žmonėmis“, – kalbėjo J. Travolta.

„Niekada nepraleidžiu Supertaurės rungtynių ir man labai patinka šio renginio reklamos. Negaliu nusakyti džiaugsmo, kuris aplankė, kai sulaukėme pasiūlymo filmuotis. O ką jau kalbėti apie šokį kartu su tėčiu. Be galo gera buvo sutikti visą būrį nuostabių žmonių filmavimo metu“, – komentavo Ella.

Tėtis ir dukra liepos mėnesį atsisveikino su žmona, mama, aktore Kelly Preston, kuri mirė po ilgos kovos su krūties vėžiu. Moteriai buvo 57-eri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)