Apie netektį pranešta oficialiame grupės feisbuko puslapyje. Čia rašoma, kad birželio mėnesį vyrui buvo diagnozuota leukemija.

„Skaudančia širdimi pranešame, kad vasario 5-ąją po ilgos kovos su liga anapilin iškeliavo mūsų kolega, bičiulis ir brolis Orsas Siklosis, kuriam šiuo metu buvo 29-eri. Sausio mėnesį jis planavo visuomenei papasakoti apie savo ligos istoriją.

Pavasarį buvo išleistas jo pirmasis solinis albumas, o penktasis AWS albumas buvo pristatytas vasarą. Na, o rudenį prasidėjo koncertai. Visą šį laikotarpį jis atkakliai ėjo kartu. Jo drąsa – pavyzdinė. Tai yra didžiulis praradimas visiems mums. Neįsivaizduojamas ir neįkainojamas. Jo beribis kūrybiškumas, žodžių gylis, didžiulė energija ir charizma scenoje – jo niekas nepakeis ne tik mūsų gyvenimuose, bet ir vengrų muzikiniame pasaulyje.

Jis buvo jautrios širdies mylintis bičiulis ir kompanionas. Jis buvo nepaprastai impulsyvi ir įkvepianti asmenybė. Jis visada buvo patikimas, niekada nenuvildavo, buvo atviras ir mylintis visa širdimi. Jis buvo stebuklas. Apkabiname visą šeimą, bičiulius ir visus, kurių širdis savo dainomis jis palietė“, – pranešė dainininko grupės nariai.

Ne viename garsiame muzikos festivalyje koncertavę AWS „Eurovizijos“ scenoje pasirodė 2018 m., Lisabonoje. Grupė pateko į finalą, kur užėmė 21-ąją vietą.

Užuojauta pareikšta ir viename „Eurovizijos“ renginio puslapyje feisbuke. „Nuoširdi užuojauta jo šeimai, draugams, fanams ir visiems AWS grupės nariams “, – rašoma puslapyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)