84 metų dainininkas širdį veriančiame vaizdo įraše, kuriuo trečiadienį pasidalijo savo „Instagram“ ir „Facebook“ paskyrose, paprašė visų pasimelsti už jų sveikatą. Jis teigė, kad dėl COVID-19 diagnozės jo žmonai, sergančiai Alzheimerio liga, „beveik neįmanoma“ sulaukti medicininės pagalbos, rašo people.com.

„Galiausiai infekcija jai smogė gana stipriai, ir dabar ji nei valgo, nei geria, – sakė jis. – Sulaukęs jūsų visų maldų, Dievas pasiųs reikiamą žinią, reikiamus angelus ir reikiamus žmones, kad jie visi uždėtų savo rankas ant jos galvos“.


„Prašau, padėkite skubiomis maldomis. Tai svarbiausias dalykas“, – tęsė E. Humperdinckas.

Savo įrašo antraštėje dainos „The Last Waltz“ atlikėjas rašė, kad jam ir jo šeimai „reikalingas stebuklas, skirtas jo brangiai žmonai“.

„Dėl Alzheimerio ir COVID-19 smūgio labai reikia, kad jai milijonais apkabinimų sugrįžtų visa ta meilė, kurią ji buvo išdalinusi kitiems“, – aiškino jis.

Pasak E. Humperdincko, šeima kiekvieną dieną 20 val. meldžiasi už P. Healey ir „visus tuos, kurie kenčia nuo pandemijos ir kitų gyvybei pavojingų ligų“.

„Taigi, mano draugai, nesu savanaudiškas su šiuo prašymu, nes mes visi turime melstis vieni už kitus“, – rašė jis, paragindamas savo gerbėjus prisijungti prie jo maldoje.

E. Humperdinckas pridūrė užjaučiantis visus, kurie pandemijos metu negali būti su savo artimaisiais, ir pažymėjo esantis „daugiau negu dėkingas“ už laiką, kurį praleidžia su savo žmona.


E. Humperdinckas apie jam ir P. Healey diagnozuotą COVID-19 infekciją pirmą kartą prakalbo sausio pabaigoje. Tuomet savo „Twitter“ paskyroje jis rašė: „Beveik po metus laiko trukusio atsargumo ir saugojimosi „Covid“ mus pasivijo ir rado būdą patekti į mūsų namus...“

„Dabar privalome neleisti, kad teigiamas rezultatas sukeltų negatyvias mintis, bet privalau kreiptis į jus pagalbos šioje srityje. Mes prašome maldų, geros energijos, meilės ir palaikymo“.

„Mano didžiausias prašymas yra dėl mano brangiosios žmonos Patricios (Popea), – gerbėjams sakė E. Humperdinckas. – Jai teko tiek daug išgyventi, ir ji toliau kovoja, kad ir ką tai reikštų. Ji yra neįtikėtinos stiprybės moteris. Savo maldose taip pat palaikykite mūsų slaugytojus“.

E. Humperdinckas ir P. Healey yra susituokę nuo 1964 metų. Pora turi keturis vaikus Scottą, Jasoną, Bradley ir Louise.

2017 metais E. Humperdinckas atskleidė, kad P. Healey jau dešimt metų serga Alzheimerio liga.

„Mums labai sunku apie tai kalbėti, – teigė jis per interviu Didžiosios Britanijos pokalbių laidai „Loose Women“. – Tikiuosi, kad tai paskelbdamas, aš tapsiu balsu – jei galima taip sakyti – ir būsiu dalis skleidžiant daugiau informacijos apie šią ligą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)