„Matote mano asmenybės pusę, kuri slėpėsi šešėlyje, nerimaudama, ką pagalvos pasaulis, ką pagalvos mano šeima, bičiuliai ir gerbėjai, – tęsė G. Tuft. – Daugiau nebebijau ir galiu atvirai pasakyti, kad myliu save tokią, kokia esu.“

Anksčiau, kai save laikė vyru, G. Tuft į ringą lipdavo slapyvardžiu Tyleris Reksas, skelbia people.com. Moterimi tapęs buvęs profesionalus imtynininkas papasakojo apie savo kelionę pokyčių link ir prisipažino, kad „pastarieji aštuoni mėnesiai buvo vieni tamsiausių mano gyvenime“.


„Emocinis sąmyšis dėl translytiškumo ir galimos aplinkinių reakcijos ne vieną kartą vos manęs nepribaigė, – prisiminė ji. – Kita vertus, tą dieną, kai nustojau sukti galvą, ką apie mane galvoja kiti žmonės, išsivadavau iš mane kankinusių suvaržymų ir leidau pasireikšti savo tikrajai asmenybei.“

G. Tuft taip pat padėkojo savo „mylinčiai“ žmonai Priscillai, su kuria augina 9-erių metų amžiaus dukrą Mią, ir tiems, kurie priėmė „mane tokią, kokia esu“.

„Liksiu jiems amžinai dėkinga. Jų parama man reiškia daugiau, nei galite įsivaizduoti“, – rašė ji.

„Nesitikiu, kad visi pritars mano nuomonei ar supras. Neketinu mėginti pakeisti niekieno esminių įsitikinimų. Tik noriu, kad žinotumėte, jog išorė gali pasikeisti, tačiau siela išlieka tokia pati“, – pridūrė G. Tuft.

„Prižadu visada skaidriai ir sąžiningai pasakoti apie savo gyvenimo pokyčius ir ištiesti ranką tiems, kuriems reikia pagalbos. Tokia jau esu“, – žinutę užbaigė ji.

Taip pat G. Tuft tviteryje pasidalijo vaizdo klipu, kuriame trumpai papasakojo apie naujienų žurnalui „Extra“ duotą interviu. Jo metu G. Tuft paatviravo, kaip drastiški pokyčiai paveikė santykius su žmona Priscilla.

„Įvykių eiga buvo labai įdomi, – tvirtino ji. – Mūsų intymus gyvenimas gerokai pasikeitė. Dabar nebesimylime, bet atradome visiškai naują tarpusavio santykių pusę.“

Buvęs imtynininkas Priscillą vedė 2002-aisiais. Šią savaitę savo instagramo paskyros istorijų skiltyje Priscilla užsiminė, kad pora „patyrė svarbiausią transformaciją per 23-ejus bendro gyvenimo metus“.

Trečiadienį G. Tuft pasidalijo nuoširdžia žmonai skirta žinute: „Mūsų meilės užtektų daugeliui gyvenimų. Kovojome, kad galėtume būti kartu, kovojome, kad galėtume atsiplėšti vienas nuo kito. Meilės vardan skelbėme karus, gynėme ją iki paskutinio atodūsio ir buvome atskirti neįveikiamų atstumų ir sunkumų. Visgi kažkaip mums pavyko vienas kitą surasti ir susijungti tiek kūnu, tiek siela. Mylėsiu tave, P., iki mirties, o paskui vėl tave surasiu.“

Šešerius metus trukusią profesionalaus imtynininko karjerą WWE G. Tuft baigė 2014-aisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (245)