Kaip rašo starhit.ru, Anos Zavorotniuk sekėjai vis nerimsta ir nuolatos nesivaržydami jos teiraujasi apie žymiąją mamą. Aktorės duktė atsakė, kodėl nenori liesti šios temos.

„Todėl, kad kalbėti apie tai yra pernelyg skaudu, aš bijau net užsiminti. Tik meldžiuosi ir tikiu... Nėra prasmės apie tai kalbėti. Man nereikia gailesčio, aš tik noriu, kad mama pasveiktų ir būtų šalia. Esu dėkinga visiems, mane palaikantiems, suteikiantiems gerumo ir šviesos ir neuždavinėjantiems klausimų“, – pažymėjo 25-erių A. Zavorotniuk.

Tiesa, tarp jaunesniosios Zavorotniuk sekėjų yra ir tokių, kurie prašo pasidalinti naujausiomis Anastasijos nuotraukomis. Ana yra nepaprastai pasipiktinusi tokiu cinišku ir nepagarbiu elgesiu.

„O kam jums reikalingos tos nuotraukos? Nesuprantu, kodėl žmonės taip domisi svetimu skausmu. Pasitaiko tokių neišauklėtų žmonių. Pademonstruokite empatiją. Ir geriau žiūrėkite į didžiųjų dailininkų paveikslus, gal tai nors kiek padės jums dvasiškai tobulėti“, – kalbėjo aktorės duktė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)