D. Moore galiausiai prakalbo apie plačiai ir liūdnai pagarsėjusį jos pasirodymą ant podiumo „Fendi“ kolekcijos pristatyme praėjusią savaitę. 58-erių žvaigždei visgi nepavyko paaiškinti savo „neatpažįstamos“ išvaizdos, sukėlusios audringą reakciją. Jai taip pat nepavyko išsklaidyti spėlionių, kad prieš šį pasirodymą atsigulė po plastikos chirurgų peiliu, rašo dailymail.co.uk.

Aktorė ir trijų vaikų motina nustebino žiūrovus pasirodžiusi ant podiumo Paryžiuje vykusiame aukštosios mados savaitės renginyje. Tačiau jos dramatiška transformacija paskatino daugelį spėlioti, kad pirštus prie aktorės veido galėjo prikišti plastikos chirurgai.

Visą laiką po renginio D. Moore nepratarė nė žodžio apie šias įnirtingas spėliones. Gandų apie galimas plastikos chirurgų pastangas, dėl kurių jos veidas galėjo tapti neatpažįstamas, aktorė nepakomentavo ir naujo interviu su supermodeliu Naomi Campbell metu, nors trumpai užsiminė apie savo pasirodymą kolekcijos pristatyme, pavadinusi jį „ypatingu“ ir „labai magišku“.

„Iš tiesų aš galiausiai suvokiau, kad tai buvo tikras paauglystės svajonės išsipildymas“, – apie savo netikėtą pasirodymą kolekcijos pristatyme kalbėjo D. Moore.

„Pagavau save galvojant: „Dievulėliau, aš ką tik tikrai žengiau podiumu su pačiais garsiausiais modeliais“. Aš išties jaučiausi tarsi maža mergaitė“, – sakė aktorė.

Filmo „Striptizas“ („Striptease“) žvaigždė, prabėgus kuriam laikui po pasirodymo Paryžiuje nutarusi duoti interviu „Fendi“ modeliui N. Campbell, emocingai kalbėjo apie „visiškai ypatingą“ renginį. „Fendi“ kolekcijos pristatymas vyko be žiūrovų, podiumu praėję modeliai pozavo atskirose erdvėse.

„Renginys buvo tiesiog labai ypatingas. Nors ir nebuvo žiūrovų, aš jaučiau, tarsi jie ten būtų dalyvavę, man dėl to nebuvo skirtumo. Manau, žiūrovų trūkumo nesijautė ir dėl to, kaip viskas buvo suorganizuota. Kiekvienam modeliui buvo skirta atskira patalpa, tad bet kokiu atveju mes nebūtume matę žiūrovų“, – tęsė D. Moore.

„Aš jaučiausi taip ypatingai, nes jautėsi, kad renginys nėra sutelktas vien į drabužius. Buvo nuosekliai vystoma istorija. Renginys buvo tiesiog magiškas“, – pridūrė aktorė.

Pasirodymas ant podiumo D. Moore, akivaizdu, virto nepakartojama ir neužmirštama patirtimi. Visgi jis dėl akivaizdžios priežasties paskatino apkalbų laviną.

Prabėgus vos kelioms minutėms po debiutinio pasirodymo ant podiumo socialinius tinklus užplūdo klausimai ir spėlionės apie D. Moore veidą. Daugelis klausinėjo, kodėl ji atrodo tokia pasikeitusi. Ne vienam socialinių tinklų vartotojui pasirodė, kad ši transformacija – plastikos chirurgų pastangų rezultatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)