Skelbiama, kad šis užpuolimas, kurį San Fransisko apygardos prokurorė Chesa Boudin pavadino „brutalia ataka“, buvo surengtas sausio 28 dieną, rašo people.com.

Anot „The Chronicle“, du vyrai mėgino išplėšti iš J. Palladino kamerą, kuria jis fotografavo šiuos asmenis, manydamas, kad jie daro kažką bloga. J. Palladino susigrūmė su užpuolikais, buvo velkamas automobilio ir susitrenkė į šaligatvį savo galvą.

„New York Times“ nurodo, kad J. Palladino dėl galvos traumos buvo prijungtas prie gyvybę palaikančių aparatų, bet vėliau mirė.

Minėti vyrai buvo sulaikyti.

J. Palladino žmona Sandra Sutherland „San Francisco Chronicle“ sakė, kad sulaikyti įtariamuosius policijai padėjo nuotraukos, kurias jis spėjo padaryti minėta kamera.

„Spėk, Jackai, jie sulaikė tuos šunsnukius, ir tai tavo nuopelnas“, - taip, anot laikraščio, savo vyrui sušnabždėjusi S. Sutherland, kol jis savaitgalį gulėjo ligoninėje be sąmonės.

San Fransisko policija ir San Fransisko apygardos prokuratūra kol kas neatsiliepė į „People“ prašymus pakomentuoti šiuos pranešimus.

J. Palladino 1992 metais dirbo su B. Clintono kampanija, kad paneigtų Gennifer Flowers pareiškimus, esą ji ir kandidatas į JAV prezidentus turėjo romaną. Jis taip pat dirbo su H. Weinsteinu, kai šis sulaukė kaltinimų nederamu seksualiniu elgesiu, 2019 metais rašė „New Yorker“.

J. Palladino, kuriam padėjo ir S. Sutherland, taip pat dirbo tokioms įžymybėms kaip R. Kelly, Courtney Love ir Kevinas Costneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)