„Oficialiai patvirtiname, kad Dustinas serga vėžiu. Tai labai rimta, laukiame, kada turėsime daugiau informacijos. Jį kamuoja didžiuliai skausmai“, – teigė atstovai.

D. Diamondo atstovas spaudai „Etertainment Weekly“ sakė, kad jam taikoma chemoterapija, o ligoninėje aktorius „praleis dar mažiausiai savaitę“.

„Kitą savaitę turėsime daugiau informacijos ir supratimo, kokia jo būklė, koks gydymas bus taikomas“, – teigė atstovas ir pridūrė, kad, kai atvyko į ligoninę, aktorius „vis prarasdavo sąmonę, jautėsi labai mieguistas ir pavargęs“.

Ir tai dar ne viskas, jauną vyrą vargino didžiuliai skausmai.

Vėliau apie D. Diamondo būklę jo atstovai gerbėjams pranešė feisbuke išplatindami oficialų pareiškimą: „Patvirtiname, kad Dustinas serga vėžiu. Kai tik turės daugiau informacijos ir bus parengtas gydymo planas, Dustinas prabils pats. Prašome gerbti aktoriaus privatumą šiuo nelengvu metu. Dėkojame už maldas ir gerus žodžius“.

Tačiau pirmadienį paskelbta, jog aktorius kovą su vėžiu pralaimėjo. Jis mirė ligoninėje, šalia visą laiką buvo jo mylimoji. Užuojautą dėl mirties socialiniuose tinkluose išreiškė ir kiti serialo aktoriai, buvę kolegos.

D. Diamondo atstovas patvirtino apie mirtį svetainei „People“, pranešime spaudai teigdamas: „Su liūdesiu patvirtiname, kad 2021 metų vasario 1 dieną, pirmadienį, Dustinas Diamondas mirė nuo karcinomos. Jam ši brutali ir negailestinga piktybinio naviko forma buvo diagnozuota vos prieš tris savaites. Per šį laiką ji spėjo sparčiai išplisti. Vienintelė malonė, kurią ji suteikė, buvo staigi egzekucija. Dustinas nekentėjo. Jam neteko gulėti, apimtam skausmų. Už tai mes esame dėkingi“.

„Dustino Diamondo vardas buvo neatsiejamas nuo Screecho – jo personažo kultiniame seriale „Saved by the Bell“ („Pagaliau skambutis“). Jis vaidino Samuelį Powersą, dar vadinamą Screechu, 13 metų, ir kartu su kitais augančiais šio serialo aktoriais pasirodė visuose jo tęsiniuose: „Good Morning, Miss [Bliss]“ („Labas rytas, panele Blis“), „Saved by the Bell: The New Class“ („Pagaliau skambutis: naujoji klasė“) ir „Saved By the Bell: The College Years“ („Pagaliau skambutis: koledžo metai“). Jis taip pat pasirodė keliuose televizijos realybės šou, įskaitant 5-ąjį „Celebrity Fit Club“ sezoną, „The Weakest Link“ ir „Celebrity Boxing 2“. Jis atliko epizodinius vaidmenis tokiuose filmuose kaip „Made“ (2001 m.), „Dickie Roberts: Former Child Star“ („Grąžinkit šlovę“, 2003 m.) ir „American Pie Presents: The Book of Love“ („Amerikietiškas pyragas 7: Meilės knyga“, 2009 m.). 2013 metų gruodį Dustinas pasirodė vienoje kanalo OWN laidos „Where Are They Now“ serijoje ir tapo 12-ojo sezono „Celebrity Big Brother“ nariu“, – tęsiama pranešime spaudai.

„Kartu su Dustinu dirbome pastaruosius 21 metus. Nereikia nė sakyti, kad mūsų santykių nebegalima vadinti vien tik verslo santykiais. Jis tapo svarbia mūsų kasdienio gyvenimo dalimi: mūsų šeimos ir draugų rato dalimi. Žinome, kad dauguma nelaiko Dustino gerbiamu aktoriumi, – tęsė jo atstovas. – Jo gyvenime buvo daug nesėkmių ir nelaimingų įvykių. Norime, kad visuomenė suprastų, kad jis nebuvo sąmoningai piktavališkas. Jis, kaip ir likę žmonės, kurie vaidina ir blogai elgiasi, patyrė stiprių sukrėtimų ir kentė širdies skausmą. Jo veiksmai, nors ir nusipelnę papeikimo, kilo iš nežinojimo, kaip teisingai tvarkytis su savo skausmu. Realybėje Dustinas buvo kupinas humoro ir dvasingas žmogus, kurio didžiausia aistra buvo priversti kitus juoktis. Jis taip gerai gebėjo pajusti kitų žmonių emocijas, jog išgyvendavo jas pats – tai buvo jo stiprybė ir trūkumas vienu metu“.

„Dustinas Diamondas kūrė personažą ir iš paties saves: jis buvo neprognozuojamas degtukas, kuris visuomet mus pritrenkdavo, bet niekada neleisdavo nuobodžiauti“, – teigė atstovas, užbaigdamas svao pranešimą tokiais žodžiais: „Esame dėkingi, kad jis mumis pakankamai pasitikėjo, kad galėtų su mūsų komanda dalytis savo tikrąja esybe. Norėtume, kad būtumėte jį pažinoję taip, kaip mes. Kol gedime ir prisimename kartu praleistą laiką, prašome šiuo tragišku metu palikti erdvės mūsų komandos ir D. Diamondo šeimos privatumui. Ši netektis yra tiek pat skaudi, kiek ir staigi“.

D. Diamondas geriausiai žinomas dėl moksliuko Screecho vaidmens XX amžiaus paskutinio dešimtmečio televizijos seriale jaunimui „Pagaliau skambutis“. Nors neseniai serialas buvo prikeltas naujam gyvenimui, D. Diamondas į jį pakviestas nebuvo.

Aktorius, kuris vienintelis iš šešių serialo aktorių nepasirodė naujoje versijoje, apie tai vasarį kalbėjosi su TMZ: „Tai dalykas, kuriam savo laiku skyrėme labai daug laiko ir pastangų. Koks „Pagaliau skambutis“ be Screecho? Tiesa? Manau, kad jie tiesiog praleido puikią progą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)