„Gyvenimas yra dovana. Net ir sergant Alzheimeriu. Ačiū tau, Susan ir visai šeimai už paramą“, – interviu žurnalui „AARP The Magazine“ sakė 70 metų muzikinę karjerą kuriantis T. Bennetas.

Viešai pasipasakoti apie ligą T. Bennettas po ilgų svarstymų nusprendė pastūmėtas savo žmonos Susan Crow ir jo vadybininku dirbančio sūnaus Danny Bennetto.

Kaip praneša užsienio žiniasklaida, šis žingsnis buvo žengtas pristatant naują T. Bennetto ir Lady Gagos albumą. Muzika vyrui tapo tikru išsigelbėjimu sergant sudėtinga liga.

Lady Gaga sako, kad pasidalindamas savo patirtimi T. Bennettas dovanoja dar vieną dovaną pasauliui.

Interviu pasakojama, kad studijoje įrašinėjant albumą muzikos garsenybė kalbėdavo labai retai, o kai kalbėdavo, jo žodžiai strigdavo. Kartais jis atrodydavo pasimetęs, sumišęs. Lady Gaga, puikiai žinodama kolegos būklę, su juo bendrauja trumpai ir paprastai, kaip rekomenduoja specialistai.

T. Bennetto žmona Susan pasakojo, kad muzika labai daug kartų išgelbėjo jos vyro gyvybę. Ypač daug naudos atnešė 2016-aisiais, kai buvo diagnozuota liga. Nors vyro atmintis ėmė blėsti, jis nenustojo reguliariai koncertuoti, o tai padėjo išlaikyti aštrų protą ir produktyvumą. Deja, karantino laikotarpiu jo būklė pablogėjo.

Naujasis albumas su Lady Gaga pasirodys pavasarį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)