Apie tai jo tviterio paskyroje pranešė jo duktė Hannah Ingram-Moore.

„Noriu visus informuoti, kad šiandien (sausio 31 d.) mano tėvą paguldė į ligoninę, – parašė ji. – Kelias pastarąsias savaites jį gydė nuo plaučių uždegimo, o praėjusią savaitę atliktas COVID-19 testas buvo teigiamas.

Pasak H. Ingram-Moore, tėvas guli ligoninėje, tiesa, ne intensyviosios terapijos skyriuje. Ji dėkojo Bedfordo ligoninės gydytojams už puikią priežiūrą.

„Mes suprantame, kad visi linkės jam sveikatos. <...> Pranešime, kai turėsime naujos informacijos“, – parašė ji.

Pernai balandį prieš 100-ąjį savo gimtadienį T. Moore nuėjo 100 ratų savo galiniame namų kieme ir taip surinko Jungtinės Karalystės nacionalinei sveikatos priežiūros tarnybai 3,3 mln. eurų.

Vėliau T. Moore gavo net 125,000 atvirukų iš viso pasaulio su gimtadienio sveikinimais. Jam parašė ir princas William, Kate Middleton, britų futbolo žvaigždė Harry Kane ir karalienė Elžbieta II.

Pernai liepą Vindzoro pilyje karalienė Elžbieta suteikė T. Moore'ui riterio titulą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)