Ai Yamato vaikų priežiūros istorija pasidalijo socialiniame tinkle „TikTok”. Ji pasakojo, kad iš tikrųjų prižiūrėjo kitos šeimos vaikus, kai E. Musko sūnūs atėjo pas juos pernakvoti, rašo dailymail.co.uk.

Ji teigė, kad vaikai leido laiką prie baseino, žaidė vaizdo žaidimus ir paprašė užsakyti vakarienę iš (sveiko maisto parduotuvių tinklo – red. past.) „Whole Foods“. Tai, kad trynukai yra visiems žinomo žmogaus atžalos, ji sužinojo tik po to, kai jie išvyko.

Elonas Muskas

Iki šiol daugiausia dėmesio sulaukdavo 49 metų E. Musko jauniausias vaikas, aštuonių mėnesių X Æ A-Xii, kurio milijardierius susilaukė su muzikos artiste Grimes. Už tai X Æ A-Xii turėtų dėkoti savo keistam vardui ir įžymiems tėvams. Tačiau Elonas su buvusia žmona Justine turi dar penkis vaikus.

Buvę sutuoktiniai turi 17 metų dvynius Griffiną bei Xavierą ir 15 metų trynukus Kai`ų, Saxoną bei Damianą.

Reaguodama į „TikTok“ raginimą pasidalyti neįtikėtinomis istorijomis, A. Yamato prisiminė tą vakarą, kai leido laiką su E. Musko trynukais. Ji pasakojo, kad prižiūrėjo dvi mergaites, kai sulaukė netikėtų svečių.

„Taigi vieną dieną nuvykau padirbėti aukle pas du vaikus, kuriuos jau esu anksčiau prižiūrėjusi. Jų mama mane įspėjo, kad pas juos ateis nakvoti dar trys vaikai“.


„Tą kartą turėjau dirbti tris dienas, taigi išbuvau pas juos tris dienas iš eilės“.

„Tie trys vaikai, kurie atėjo pernakvoti, buvo trynukai. Visą dieną jie leido laiką prie baseino ir žaidė vaizdo žaidimus – daugiausia „Mario Kart“.

„Ačiū Dievui, mergaičių tėtis dirbo iš namų, todėl man nereikėjo vienai rūpintis visais penkiais vaikais“.

„Mes visi nuėjome vakarieniauti į „Whole Foods“. Tie vaikai, nors buvo dar labai jauni, rūpinosi savo sveikata. Tikėjausi, kad jie pasiūlys eiti į „Johnny Rockets“ ar kažką panašaus, bet jie sako: „Ne, eikime į „Whole Foods“.

Po vakarienės jie išvyko namo.

A.Yamato jie paliko gerai išauklėtų vaikų įspūdį. Ji sakė, kad vienas iš jų buvo itin „energingas ir kunkuliuojantis“.

„Taigi trynukų atvažiavo pasiimti, o mergaitė, kurią prižiūrėjau, man nepasakė, kad tai buvo Elono Musko vaikai“, – teigė ji.

Tačiau tą savaitę tai nebuvo vienintelis A. Yamato susidūrimas su įžymybių atžalomis.

„Taigi, kai trynukai išvažiavo namo, pamaniau sau: „Na ką, grįžtu į savo nuobodų, suknistą gyvenimą“, – prisiminė ji.

Tačiau tai dar nebuvo viskas. Po poros valandų atėjo pažaisti jos prižiūrimų mergaičių pusbrolis, ir A. Yamato pavaišino jį keptais kiaušiniais ant skrudintos duonos.

Vėliau, kai ji kalbėjosi su mergaičių tėčiu, šis jos paklausė: „Ar žinai Charlie Sheeną?“.

Tuomet mergaičių tėvas jai atskleidė, kad pusbrolis, kuris buvo atėjęs į svečius, yra Charlie Sheeno sūnus Bobas, kurio jis susilaukė su Brooke Mueller. Šiuo metu jam yra 11 metų.

Bobas dar turi brolį dvynį, vardu Maxas, ir tris vyresnes seseris, kurių aktorius susilaukė su kitomis moterimis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)