The Washington Post“ duoto interviu metu 42-ejų metų amžiaus moteris prisipažino, kad anksčiau, kai buvo įžengusi į trečiąją dešimtį, apie ją susiformavusi nuomonė šiandien „nepaprastai siutina“, skelbia people.com.

„Galbūt leptelėjau šį tą negražaus, bet kai kurie asmenys iš musės padarė dramblį: iš pradžių pradėjo sakyti, kad esu „nedėkinga“, paskui – kad su manimi „sunku“ dirbti. Galiausiai man prilipo „neprofesionalios aktorės“ etiketė, – „The Washington Post“ pasakojo ji. – Kaip suprantate pasakymą „su juo arba ja sunku dirbti“? Ar tai žmogus, kurio nuomonė jums nepatinka? Dabar man 42-eji ir tokie žodžiai mane nepaprastai siutina.“

Savo reputaciją K. Heigl daugiausia užsitarnavo vaidindama seniai rodomame seriale „Grei anatomija“ („Grey’s Anatomy“), kuriame filmavosi 2005–2010 m. Už įkūnytą Izzy Stevens personažą aktorė gavo „Emmy“ statulėlę, tačiau kitais metais į šį apdovanojimą nebepretendavo.

„Nemaniau, kad tą sezoną mano veikėjai parašytas scenarijus buvo vertas „Emmy“ nominacijos, todėl kreipiausi į šį apdovanojimą skiriančią organizaciją ir paprašiau pašalinti mano pavardę iš pretendentų sąrašo“, – tada pareiškime nurodė moteris.

Taip pat K. Heigl kaltino prodiuserius sudarius tokį tvarkaraštį, kad tekdavo filmuotis net po 17 val. per dieną. 2016 m. davusi interviu Howardui Sternui, aktorė teigė, jog vėliau atsiprašė serialo „Grei anatomija“ kūrėjos Shondos Rhimes.

Nors K. Heigl tiesiogiai neužsiminė apie konkrečius skandalus, dienraščiui „The Washington Post“ ji atskleidė: „Tada man tiesiog staigiai liepė prikąsti liežuvį. Kuo daugiau atsiprašinėjau, tuo labiau jie norėjo, jog užsičiaupčiau.“

„Kuo smarkiau bijojau kažką prisidirbusi, tuo labiau stiprėjo įspūdis, jog iš tikrųjų kaip reikiant prisiviriau košės“, – pridūrė aktorė.

Suvaidinusi ne vienoje kritikų ir žiūrovų palankiai įvertintoje romantinėje komedijoje, K. Heigl pareiškė: „Žinojau, kad galiu išpirkti savo tikras ar tariamas nuodėmes, jei uždirbsiu jiems daug pinigų. Deja, bet netrukus mano filmai pradėjo duoti vis mažesnį pelną.“

Tolesnius metus ji pavadino „vengimo“ laikotarpiu ir „The Washington Post“ prisipažino kentėjusi nuo rimto nerimo sutrikimo.

„Paprašiau mamos ir sutuoktinio rasti pagalbos, nes jaučiausi taip, kad verčiau būčiau nebegyva, – išliejo širdį K. Heigl, artimiausiu metu vaidinsianti ir prodiusuosianti naują „Netflix“ serialą „Firefly Lane“. – Nesuvokiau, koks didelis nerimas mane kankina, kol situacija taip pablogėjo, kad teko kreiptis į specialistus. Žinoma, galima bandyti gydyti sielos žaizdas savo jėgomis, bet aš vartojau vaistus nuo depresijos ir nerimo sutrikimo.“

Naujausiame „Grei anatomija“ sezone epizodinius vaidmenis atliko keletas kitų buvusių ilgamečių serialo žvaigždžių, įskaitant Patricką Dempsey ir T. R. Knightą.

2019-aisiais K. Heigl davė interviu „Entertainment Tonight“ ir tvirtino, kad būtų gana keista sugrįžti į „Grei anatomiją“. Kita vertus, aktorė patikino dienraštį „The Washington Post“, jog „šioje istorijoje dar nėra padėtas taškas“.

„Manau, kad viskas priklauso nuo serialo kūrėjų komandos, ką ji mano apie mano veikėjos sugrįžimą, taip pat ir nuo siužeto“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)