P. Hilton teigė pasirinkusi dirbtinį apvaisinimą, nes tai yra „vienintelis būdas“ užtikrinti, kad ji susilauks dvynukų – mergaitės ir berniuko“.

„Mes dalyvaujame dirbtinio apvaisinimo procedūrose, kad galėčiau pasirinkti dvynukus, jei norėsiu“, – teigė P. Hilton, paaiškindama, kad jos ilgametė bičiulė Kim Kardashian, kuriai pakaitinė motina pagimdė du vaikus, buvo būtent tas žmogus, „kuris apie tai pasakė. Aš net nieko apie tai nežinojau“.

„Džiaugiuosi, kad ji man taip patarė ir supažindino mane su savo gydytoju“, – sakė P. Hilton.

Hito „Stars Are Blind“ atlikėja pridūrė, kad ji jau užbaigė kiaušialąstės išgavimo procedūrą.

„Buvo sunku, bet žinojau, kad bus verta. Dariau tai porą kartų“, – prisipažino ji ir iš karto pagyrė C. Reumą: „Mes darome tai kartu. Jis yra tas partneris, kuris mane labai palaiko ir visuomet priverčia mane pasijusti princese. Taigi nebuvo taip blogai“.

Per interviu P. Hilton taip pat pavadino C. Reumą savo „svajonių vaikinu“ ir teigė esanti „100 proc.“ tikra, kad jis yra skirtas jai.

„Aš tikrai esu laiminga, kad galiu žengti naują savo gyvenimo žingsnį ir pagaliau gyventi tikrą gyvenimą, – sakė ji. – Nes tikrai manau, kad šeimos ir vaikų turėjimas yra gyvenimo prasmė. Aš dar to nepatyriau, nes dar nebuvau sutikusi žmogaus, kuris nusipelnytų iš manęs tos meilės, ir dabar pagaliau radau žmogų, kuris nusipelno“.

P. Hilton ir C. Reumas, kurie yra pažįstami daugiau kaip dešimtmetį, pradėjo susitikinėti 2019 metais, kai kartu su savo šeimomis susitiko per bendrą Padėkos dienos vakarienę.

P. Hilton apie savo norą susilaukti dvynukų kalbėjo dar rugsėjo mėnesį. Tą kartą ji sakė jau išrinkusi vardą savo būsimai dukrytei.

„Turiu mergaitę, vardu London, ir dabar mėginu sugalvoti vardą berniukui, – teigė ji per tinklalaidę „LadyGang“ kanale „PodcastOne“. – Taigi jei turite kokių nors pasiūlymų, kreipiuosi į savo draugus. Nenoriu miestų tematikos, nors nežinau – sunku apsispręsti. Mergaitė tikrai bus London, o dėl berniuko vardo vis dar galvoju“.

Praėjusį mėnesį buvusi realybės šou „The Simple Life“ žvaigždė paminėjo vienerių metų draugystės su C. Reumu sukaktį ir šia proga socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė aistringą sveikinimą.

„Sveikinu su 1 metų sukaktimi, mano meile!😍 Man patinka, kad mes savo meilę švenčiame kiekvieną mėnesį! Negaliu patikėti, kad prabėgo tik vieni metai. Jaučiuosi taip, tarsi būčiau su tavimi visą gyvenimą!“ – tokiais žodžiais P. Hilton pakomentavo vaizdo įrašų montažą, kuriame užfiksuotos bendros poros akimirkos.

„Dar nė vienam žmogui savo gyvenime nesijaučiau tokia artima. Ir taip yra dėl to, kad tu pirmas sugebėjai nuversti sienas, kuriomis buvau apstačiusi savo širdį, ir atvėrei mano širdį taip, kaip net neįsivaizdavau, jog yra įmanoma, - tęsė ji. – Nuoširdžiai tikiu, kad mes esame sutverti vienas kitam. Iki šiol dar nieko mano gyvenime nebuvo taip tikra ir tobula!“
„Kiekvieną dieną jaučiuosi tarsi sapne.🥰 Nėra jokio kito žmogaus, su kuriuo norėčiau likti amžiams, – pridūrė P. Hilton. – Buvau girdėjusi apie sielų dvynius, bet niekada tuo netikėjau, kol nesutikau tavęs. Mylėsiu tave amžinai, mano sielos dvyny, mano geriausias drauge, mano antroji puse, mano partneri visam gyvenimui“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)