7-erių metų princo George, 5-erių princesės Charlotte ir 2-ejų princo Louiso tėvai įsigijo kokerspanielių veislės šuniuką – jis yra kilęs iš Kate brolio Jameso Middletono kokerspanielės Lunos vados.

Dar lapkričio mėnesį miręs Lupo yra naujojo šeimos keturkojo draugo dėdė, atsiradęs šeimos namuose prieš pat 9-erių metų šuniuko mirtį.

Tiesa, Kesingtono rūmų atstovai kol kas šios naujienos nepatvirtino – nežinoma, nei koks naujojo šuniuko vardas, nei kokia lytis ar išvaizda.

„Naujasis šuo yra žavingas, apsuptas šeimos dėmesio“, – sakė poros draugas. Jis taip pat atskleidė, kad karališkoji pora tikėjosi, jog naujasis augintinis bus puiki kompanija Lupo.

Williamas ir Kate keturkojį į šeimą priėmė 2012-aisiais, likus maždaug metams iki susilaukiant pirmagimio. Jį jiems taip pat padovanojo Kate brolis.

Vėliau paaiškėjo, jog pora keturkojį įsigijo tam, kad padėtų jiems sudėtingu metu, kuomet princas Williamas turėjo 6 savaitėms išvykti į Folklando salas karinėms pratyboms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)