Jis aštuonis kartus buvo vedęs septynias skirtingas moteris, pradedant nuo mokyklos laikų meilės ir baigiant dabartine žmona, su kuria paskutinėmis savo gyvenimo dienomis jau nebegyveno, rašo people.com. Garsenybės sąskaitoje - ir anuliuota santuoka, ir netrukusi nė metų, o vieną mylimąją, „Playboy“ zuikytę, vyras prie altoriaus vedėsi net dukart.

Nepaisant daugybės vedybų ir skyrybų, jis mėgavosi tėvyste ir augino net penkias atžalas.

„Aš esu geras tėvas – niekas nenustelbs tėvystės“, – 2020 metų pradžioje žurnalui „People“ gyrėsi L. Kingas. – Kiekvieną dieną stengiuosi sau įžnybti. Tik pažiūrėkite, kiek aš patyriau. Tačiau apskritai mano gyvenimas buvo lyg palaimintas“.

Pristatome aštuonių L. Kingo santuokų chronologiją.

FREDA MILLER: 1952 – 1953 m.

Larry savo mokyklos laikų meilę vedė būdamas 18 metų. Praėjus vos metams šią santuoką anuliavo sutuoktinių tėvai, nepritarę šioms vedyboms.

ANNETTE KAYE: 1961 m.

Trumpiau negu metus L. Kingas buvo vedęs ir A. Kaye, kuri 1961 metais pagimdė pirmąjį jo sūnų Larry jaunesnįjį.

ALENE AKINS: 1961 – 1963 m.

L. Kingas buvusį „Playboy“ zuikytę A. Akins buvo vedęs du kartus, ir pirmosios jųdviejų santuokos metu įsisūnijo jos sūnų Andy.

MICKEY SUTPHIN: 1964 – 1967 m.

M. Sutphin, L. Kingo dukters Kelly motina, su juo išsiskyrė po dviejų santuokos metų.

ALENE AKINS (dar kartą): 1968 – 1971 m.

Antrosios jųdviejų santuokos metu pora susilaukė dukters Chaios. Tačiau tiek Andy, tiek Chaia 2020 metų vasarą mirė 23 dienų skirtumu: Andy šį pasaulį paliko staiga, o Chaia – nuo plaučių vėžio. „Juos prarasti yra taip nenormalu. Nė vienas tėvas neturėtų laidoti savo vaiko“, - po jų netekties rašė L. Kingas.

SHARON LEPORE: 1976 – 1983 m.

Po skyrybų su A. Akins L. Kingas buvo vedęs Sh. Lepore – buvusią matematikos mokytoją ir filmų gamybos asistentę.

JULIE ALEXANDER: 1989 – 1992 m.

Su verslininke J. Alexander L. Kingas susipažino 1989-aisiais ir dar tais pačiais metais Vašingtone ji tapo šeštąja jo žmona. Tačiau 1990 metais pora išsiskyrė, nors oficialios skyrybos įvyko tik po dviejų metų.

SHAWN SOUTHWICK: 1997 – 2019 m.

Larry ir 59 metų Sh. Southwick susituokė 1997 metų rugsėjo 5 d. Jie susilaukė dviejų sūnų – Chance`o ir Cannono.

2019 metų rugpjūčio 20 dieną L. Kingas Los Andželo aukštesniajam teismui įteikė skyrybų prašymą, kuriame nurodė, kad nuo 2019 metų birželio 6 dienos nebegyvena su savo žmona. Skyrybų priežastimi jis nurodė nesuderinamus skirtumus.

Santuoka su Sh. Southwick buvo labai audringa. 2010 metais „National Enquirer“ pranešus apie Shawn romaną su vienu iš sūnų beisbolo trenerių Hectoru Penate`u, L. Kingas jau bandė su ja išsiskirti ir net buvo užpildęs skyrybų dokumentus. H. Penate`as vėliau prisipažino, kad tikrai turėjo romaną su Shawn, bet sutuoktiniai nusprendė likti kartu.

Po šešių metų šaltiniai žurnalui „People“ patvirtino, kad televizijos ikoną sugniuždė dar vienas jo žmonos romanas, trunkantis vienerius metus.

„Tai tiesa. Larry yra visiškai sutrikęs ir apimtas sielvarto, – apie įtariamą neištikimybę tuo metu žurnalui „People“ sakė vienas šaltinis. – Jis nežino, ką daryti“.

Dar kitas šaltinis iš vidaus aplinkos „People“ pasakojo, kad buvusi dainininkė ir televizijos laidų vedėja Sh. Southwick savo tariamam meilužiui neva pareiškusi, kad jos santuoka su Larry yra baigta.

Nepaisant šių pranešimų, 2016 metų rugpjūtį per interviu leidiniui „Home & Family“ Larry ir Shawn neigė bet kokius gandus apie neištikimybę.

„Tarp mūsų egzistuoja didžiulis amžiaus skirtumas ir galiausiai jis mus įveikė, – teigė jis. – Tai tapo problema. Taip pat [Shawn] yra labai religinga mormonė, o aš esu agnostiškas ateistas, todėl tai irgi kelia šiek tiek bėdų. Mes daug ką įveikėme, bet galiausiai viskas pradėjo panašėti į laivus, praplaukiančius naktį“.

Shawn pirdūrė: „Praėjusią savaitę pasklido vienas gandas apie Larry ir viena kalba, kurią jis pasakė Kijeve. Šią savaitę aš tapau naujausia „plakatų mergina“. Tiesiog reikia turėti šarvus, viduje nebūti kietaširdžiui ir laikytis drauge“.

Pora toliau liko kartu, kol 2019 metų rugpjūčio 20 dieną L. Kingas antrą kartą padavė skyrybų prašymą.

2020 metų vasarį žurnalui „People” jis prasitarė, kad „visuomet rūpinsis“ savo žmona, bet tiesiog „jie pasiekė tokį tašką, kuriame nebegali sugyventi“.

„Tarp mūsų egzistuoja didžiulis amžiaus skirtumas ir galiausiai jis mus įveikė, – teigė jis. – Tai tapo problema. Taip pat [Shawn] yra labai religinga mormonė, o aš esu agnostiškas ateistas, todėl tai irgi kelia šiek tiek bėdų. Mes daug ką įveikėme, bet galiausiai viskas pradėjo panašėti į laivus, praplaukiančius naktį“.

2020 metų rugpjūtį pora nebegyveno kartu ir buvo įpusėjusi skyrybų procesą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)