39 metų Meghan su savo tėvu nesimatė nuo vestuvių su princu Harry išvakarėse kilusio skandalo.

Th. Markle`as, į pensiją išėjęs Holivudo apšvietimo režisierius, leidiniui „The Sun“ sekmadienį sakė: „Jis prasidės nuo mano gyvenimo, mano šeimos, mano meilės teatrui bei televizijai ir kaip aš ten atsidūriau“.

„Tada bus pasakojama apie mano gyvenimą su Meghan, augimą, jos mokyklos laikus, kaip ji įstojo į koledžą ir kada prasidėjo jos karjera“.

„Mes abu puikiai sutarėme, įskaitant jos pirmąją santuoką ir gyvenimą Kanadoje. Tuomet prasidėjo nauja istorija. Man tarsi norisi paklausti: „Kas nuitiko mano mergytei?“.

Šiuo metu Meksikoje gyvenantis Th. Markle`as teigė manantis, kad šis filmas galėtų būti užbaigtas iki metų pabaigos. Pernai per „Chanel 5“ parodytame dokumentiniame filme Th. Markle`as smulkiau kalbėjo apie nesutarimus su savo dukra.

Meghan kartu su savo tėvu gyveno nuo 11 metų amžiaus iki 18 metų, ir Th. Markle`as tvirtino mokėjęs už jos mokslus mokykloje bei koledže. Tačiau jis sakė, kad jų santykiai pašlijo, kai dėl skubios širdies operacijos jis negalėjo dalyvauti jos vestuvėse, įvykusiose 2018 metais.

Th. Markle`as teigė niekada gyvai nematęs savo anūko Archie ir apie savo dukters nėštumą sužinojęs tik iš radijo.

Jis apkaltino porą prikalbėjus apie jį „nebūtų dalykų“ ir sakė manąs, kad jo santykiai su Meghan yra sugadinti nepataisomai.

Filme „Thomas Markle: My Story“ („Thomas Markle`as: mano istorija“) jis sakė esąs nusivylęs Meghan ir Harry sprendimu atsisakyti karališkųjų pareigų.

Jis teigė, kad atstovauti karališkajai šeimai buvo jų „prievolė“, ir pažymėjo, kad jų naujoji laisvė užsiimti komerciniais sandoriais, kuriais jie siekia užsidirbti pinigų, gali pakenkti monarchijos reputacijai.

Naują gyvenimą Los Andžele pradėję 36 metų Harry ir Meghan pasirašė sutartis prodiusuoti laidas kanalui „Netflix“ ir tinklalaides platformai „Spotify“.

Šie sandoriai buvo pasirašyti po to, kai jie praėjusiais metais nusprendė atsisakyti karališkųjų pareigų ir kartu su sūnumi Archie persikėlė gyventi į Los Andželą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)