Visas šias kalbas sukėlė A. Pugačiovos instagramo profilis. Akyliausi internautai pastebėjo, kad dainininkė ėmė sekti A. Navalno, aršiausio Vladimiro Putino kritiko, paraginusio šalyje rengti masines protesto akcijas, profilį.

Negana to, diskusijas dar labiau pakurstė kitas primadonos gestas – rusų atlikėja ėmė nebesekti savo buvusio vyro F. Kirkorovo, kuris viešai pasisakė prieš minėtuosius protestus, veiklos instagrame.

Ala Pugačiova instagrame nebeseka Kirkorovo, bet seka Navalną

Šie du mažyčiai pokyčiai A. Pugačiovos asmeniniame profilyje sukėlė internetinės bendruomenės sujudimą. Nors atlikėja yra ne kartą sakiusi, kad jos nedomina politika ir neplanuoja ja domėtis, visgi ne vienas šį garsios dainininkės ėjimą priėmė kaip palankumo išraišką A. Navalnui bei jo veiklai.

A. Pugačiova ir F. Kirkorovas, kuris penkeriems metams įtrauktas į nepageidaujamų asmenų sąrašą Lietuvoje, buvo susituokę 10 metų – nuo 1994-ųjų iki 2005-ųjų.

Šeštadienį Maskvoje į protestą susirinko keletas tūkstančių suimto opozicijos lyderio A. Navalno šalininkų, atsiliepusių į jo raginimą visoje šalyje pradėti protestus prieš Rusijos prezidento V. Putino valdymą.

Nepaisant sutelktų policijos pajėgų ir anksčiau vykusių areštų, demonstrantai prieš planuojamas eitynes link Kremliaus susirinko Maskvos centre esančioje Puškino aikštėje, laikydami plakatus su užrašais „Rusija bus laisva“, pranešė naujienų agentūros AFP reporteriai.

Apnuodijimą nervus paralyžiuojančia medžiaga „Novičiok“ išgyvenęs aršiausias V. Putino kritikas šalyje paragino rengti masines protesto akcijas po to, kai jį, sugrįžusį iš Vokietijos, kur jis buvo gydomas, Maskvos Šeremetjevo oro uoste sulaikė policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)