Kita vertus, atsiranda ir ją kritikuojančių žmonių. Kai kurie tvirtina, kad N. Oreiro pastebimai sublogo, bet pati moteris stengiasi nekreipti dėmesio, ką plaka pikti liežuviai. Šiandien N. Oreiro – ne tik sėkminga aktorė ir dainininkė, bet ir mylima žmona bei mylinti mama.

Jau beveik 20-imt metų gražioji brunetė yra laimingai ištekėjusi už muzikanto Ricardo Mollo, kuriam 2012-aisiais pagimdė sūnų Merliną.

O juk tais laikais, kai buvo rodoma garsioji telenovelė „Laukinis angelas“, N. Oreiro buvo atkakliai poruojama su jos įkūnytos veikėjos mylimuoju Ivo, kurį suvaidino Facundo Arana. Kaip vėliau paaiškėjo, aktorius siejo tik darbas ir platoniška draugystė. F. Arana taip pat turi savo šeimą – žmoną ir tris vaikus. Tiesa, kadaise aktorius netikėjo, kad kada nors taps tėvu, nes gydytojai buvo pateikę liūdną diagnozę: „nevaisingumas“.

„Labiausiai džiaugiuosi tuo, kad sulaukiau to momento būdamas gyvas ir sveiko proto. Mėgaujuosi saulėlydžiu, matau, kaip šalia vaikšto vaikai ir Maria. Tuo sunku patikėti... Galvojau, kad tikrai neturėsiu vaikų. Gydytojai sakė, kad po gydymo tikimybė išlikti vaisingam yra praktiškai utopinė, todėl daug vilčių ir nedėjau. Galvojau, gerai, jog turiu sūnėnų, o paskui iš karto gimė dvynukai. Ar gali įsivaizduoti!“ – atviravo F. Arana.

Kol kai kurie asmenys N. Oreiro vadina ne tokia patrauklia, kaip anksčiau, F. Arana žavisi buvusia kolege: „Tu atrodai lygiai taip pat! Kaip tai įmanoma? Tu – tokia pati, o aš – jau dėdė. Ivo, kas nutiko? Nati, tu, regis, visai nepasikeitei! Negaliu patikėti savo akimis, bičiule!“

Jam visiškai pritaria N. Oreiro gerbėjai, laikantys ją viena gražiausių aktorių ne tik XXI a. pradžioje, bet ir dabar.

„Nati, jūs – nuostabi, kaip ir prieš daugelį metų!“; „Kur slypi jūsų patrauklumo paslaptis?“; „Jūsų išvaizda tiesiog atima žadą!“ – rašo tūkstančiai gerbėjų iš viso pasaulio.

Ne vieną N. Oreiro sekėją maloniai nustebino vienas naujausių jos įrašų, kuriame ji pasidalino fotosesijos užkulisiais. Paviešintuose kadruose aktorė pademonstravo itin seksualų įvaizdį, apnuogindama kojas bei sėdmenis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)