Šalies himną gyvai atlikusi Lady Gaga demostravo įspūdingą įvaizdį – puošėsi pagal specialų užsakymą siūtu „Schiaparelli couture“ juodos palaidinės ir žemę šluojančio raudono pūsto sijono kostiumėliu. Ypatingą vaidmenį jos aprangoje suvaidino ir aukso spalvos balandis, įsegtas į palaidinę. Prie stiliaus Lady Gaga priderino ir tos pačios spalvos mikrofoną.

Himną kartu su JAV jūrų pėstininkų choru atlikusią Lady Gagą Joe Bidenas ir 49-oji šalies viceprezidentė Kamala Harris stebėjo pridėję rankas prie širdies.

Ne ką mažiau prašmatniai atrodė ir Jennifer Lopez. Scenos žvaigždė jautriai atliko legendinį Woody Guthrie kūrinį „This Land Is Your Land“. Dainininkė buvo pasipuošusi baltu „Chanel“ deriniu ir Jimmy Choo aukštakulniais.

„Viena Dievo valdoma tauta yra nedaloma ir dovanojanti laisvę bei teisingumą visiems“, – ispanų kalba prabilo J. Lopez.

Po Joe Bideno kreipimosi į tautą, į sceną žengė ir kantri muzikos atlikėjas Garthas Brooksas, atlikęs kūrinį „Amazing Grace“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)