Tai ji padarė paskutinę tėvo prezidentavimo dieną, rašo People.com. Šia žinia galimai bandoma maskuoti D. Trumpo gėda, mat verslininkas JAV prezidento postą priverstas palikti žemai nuleista galva, po antros apkaltos, taip pat po kaltinimų kursčius riaušes, kurios pasiekė Kapitolijaus rūmus.

People.com žiniomis, iš Baltųjų rūmų Trumpų šeima kelsis gyventi į Floridą, prabangų D. Trumpui priklausantį Mar-a-Lago kurortą.

Tėvo kadencijos baigimo proga, T. Trump paskelbė atsisveikinimo žinutę.

„Man buvo garbė tapti daugybės svarbių darbų bei istorinių progų liudininke. Čia, Baltuosiuose rūmuose, su šeima sukūrėme daug prisiminimų, vienas kurių bus mano sužadėtuvės su nuostabiu draugu Michaelu! Jaučiuosi palaiminta ir nekantrauju pamatyti, ką mums atneš kitas gyvenimo etapas!“, – socialiniuose tinkluose parašė JAV prezidento dukra.

Prie įrašo ji pridėjo nuotrauką, kurioje ji su sužadėtiniu užfiksuota Baltųjų rūmų fone.


Apie sužadėtuves internete pasigyrė ir būsimas jaunikis: „Pasipiršau savo gyvenimo meilei! Nekantrauju pradėti naują gyvenimo etapą kartu“.

M. Boulosas yra taip pat turtingų verslininkų sūnus. Pora apie santykius oficialiai paskelbė 2017 metų gruodį, tačiau, šaltinių teigimu, jiedu susipažino tų pačių metų vasarą Graikijoje, skandalais galrsėjančios aktorės Lindsay Lohan klube, kuriame filmuojamas MTV realybės šou.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)