H. Mills rimtiems santykiams ryžosi praėjus 13-ai metų po plačiai nuskambėjusių skyrybų su seru Paulu McCartney, skelbia dailymail.co.uk.

Remiantis „The Sun“ informacija, pora neskuba susituokti. Kaip laikraščiui sakė šaltinis, „Heather ir Mike’as yra nepaprastai laimingi. Labai smagu vėl matyti šypseną jos veide po sunkių pastarųjų metų.“

„Jiedu iki ausų įsimylėję. Heather savo draugėms sakė, kad Mike’as yra jos gyvenimo meilė. Mike’as ją dievina ir yra visiškai jai atsidavęs. Heather širdyje jaučiasi dar labai jauna ir puikiai sutaria su visais jo bičiuliais – 17-os metų skirtumas nė kiek netrukdo jųdviejų santykiams“, – pridūrė šaltinis.

Heather Mills ir Mike Dickman

„The Sun“ taip pat pranešė, kad M. Dickmanas anksčiau šią savaitę socialiniame tinkle paskelbė nuotrauką, kurioje ant bevardžio piršto matyti žiedas. „MailOnline“ susisiekė su H. Mills atstovais spaudai ir paprašė pakomentuoti informaciją apie sužadėtuves.

Buvusios P. McCartney žmonos ir M. Dickmano santykiai į viešumą iškilo 2019 m. birželio mėnesį. Poros meilės istorija prasidėjo tada, kai buvęs modelis M. Dickmanui ėmė siuntinėti koketiškas žinutes, kol važiavo traukiniu iš Kento į Londoną.

Tada „The Mail on Sunday“ rašė, kad H. Mills filmų prodiuseriui į kišenę nepastebimai įdėjo savo vizitinę kortelę ir raštelį, kuriame buvo parašyta: „Manau, kad tu labai patrauklus. Brūkštelk man el. laišką.“

Su „The Beatles“ legenda moteris išsiskyrė 2008-aisiais, po ketverius metus trukusios santuokos. Buvę sutuoktiniai turi dukrą Beatrice Milly McCartney, kuriai dabar yra 17 metų. Skirdamasi su P. McCartney, H. Mills prašė jai priteisti 125 mln. svarų sterlingų.

Visgi aukštesniojo teismo teisėjas jai priteisė tik penktadalį sumos – 24,3 mln. svarų sterlingų, tačiau moteris teigė „esanti labai patenkinta tokia skyrybų baigtimi“. Taip pat teismas nurodė P. McCartney kasmet mokėti 35 tūkst. svarų sterlingų auklės darbo užmokesčio ir dukters Beatrice mokslo išlaidoms padengti.

Teisėjas Bennettas ją pavadino „vidutiniška liudytoja“, padidinusią savo turtų, kuriuos neva turėjo prieš susipažindama su buvusiu „The Beatles“ nariu, vertę. Vykstant skyrybų procesui, H. Mills buvo vadinama „barakuda“, ištekėjusia už P. McCartney tik dėl jo pinigų. Moteris šiuos kaltinimus atkakliai neigė ir 2010 m. „Daily Mail“ duoto interviu metu pareiškė, kad „tokie teiginiai visiškai neatitinka mano tikrosios asmenybės“.

Praėjus penkeriems metams, ji prisipažino „Daily Mail“, kaip smarkiai ją paveikė liūdnai pagarsėjusios skyrybos. „Atrodė, kad visko netekau. Visą gyvenimą praleidau rinkdama pinigus labdaros organizacijoms ir staiga buvau paprašyta nebedalyvauti nė vienos labdaros organizacijos veikloje [nuo PETA iki „Adopt a Minefield“], nes tapau nepageidaujamu asmeniu“, – sakė ji.

„Kai susipažinau su Paulu, visi pinigai, kuriuos užsidirbau dalyvaudama pokalbių laidose, atiteko labdarai. Gavau pasiūlymą dirbti Amerikoje su Larry Kingu, bet negalėjau jo priimti. Praradau viską, kuo buvau.“

Nors H. Mills po skyrybų gavo daugiau nei 20 mln. svarų sterlingų, ji tvirtina išdalijusi „80 proc.“ šios sumos.

Moteris, kuri 1993 m. neteko kairės kojos, kai ją pertrenkė policijos motociklas, sakė: „Nenutraukiau veiklos, susijusios su minų šalinimu karo zonose, tačiau dabar iš savo kišenės moku už minų ieškiklius.“

H. Mills buvo ištekėjusi du kartus. Pirmoji santuoka įvyko 1989-aisiais. Tada jos išrinktuoju tapo verslininkas Alfie Karmalas (sutuoktiniai išsiskyrė po dvejų metų). Santuoka su buvusiu „The Beatles“ nariu (juodu susipažino 1999 m., susituokė – 2002-aisiais) truko ketverius metus, paskui pora pradėjo gyventi atskirai ir galiausiai 2008 m. išsiskyrė
Prieš sutikdama P. McCartney, ji buvo tris kartus susižadėjusi (su dokumentinių filmų kūrėju Chrisu Terrillu, žiniasklaidos bendrovės vadovu Marcusu Stapletonu ir prekeiviu obligacijomis Raffaele’iu Mincione).

Po skyrybų H. Mills susitikinėjo su 46-erių metų amžiaus kelionių agentūros atstovu spaudai Jamie Walkeriu ir dalį priteistų pinigų ištaškė atostogoms privačiame sero Richardo Bransono kurorte, įrengtame Karibų jūroje esančioje Nekerio saloje.

Šiuo metu P. McCartney yra vedęs 61-erių metų amžiaus verslininkę Nancy Shevell.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)