22 metų laukinės gamtos išsaugojimo specialistė instagrame paskelbė žavią nuotrauką, kurioje jos 24 metų sutuoktinis bučiuoja josios pilvą. Skelbiama, kad Bindi nėštumas jau įžengė į trečią trimestrą. Ji taip pat įkėlė ir garsiąją savo tėvų nuotrauką, joje S. Irwinas bučiuoja jos brolio Roberto besilaukiančios žmonos pilvą.

Prie nuotraukos Bindi prirašė: „Atkartojau labai ypatingą akimirką. Prasideda trečiasis didžiausios pasaulyje meilės trimestras“.

Nieko keisto, kad naujausias Bindi įrašas instagrame neliko nepastebėtas 4,2 mln. sekėjų, nemažai komentarų skiltyje paliko gražių žodžių.


Vienas gerbėjas neslėpė susižavėjimo: „O, kokie jūs abu mieli“.

Kitas pridūrė: „Tuoj grįšiu, atsitrauksiu paverkti“. „Tobulai nuostabu“, – aikčiojo trečias.

Ketvirtas sekėjas parašė: „Labai patinka! Kokia nuostabi akimirka! Tai mažai mergaitei be proto pasisekė, ją jau supa didžiausia pasaulyje meilė“.

Bindi ir Chandleris per ceremoniją Australijos zoologijos sode susituokė praeitą kovą pačiame naujojo koronaviruso pandemijos įkarštyje. Žinią, kad laukiasi pirmosios atžalos, pora pranešė rugpjūtį, o vėliau patikslino, kad laukiasi dukrelės.

Instagrame skelbdama džiugią žinią, Bindi parašė: „2021 metais sulauksime mažosios laukinės gamtos gynėjos. Chandleris ir aš labai džiaugiamės, galėdami paskelbti, kad laukiamės dukrelės. Didžiulė garbė ir džiaugsmas su jumis dalintis ypatingiausiomis gyvenimo akimirkomis.


„Nors dar tik pirmasis nėštumo trimestras, norėtume, kad jūs būtumėte kartu su mumis nuo pat šio naujo mūsų gyvenimo skyriaus pradžios. Negalėjome sulaukti, kada galėsime pasidalinti nuostabia žinia. Jūsų palaikymas mums labai daug reiškia. Noriai priimsime patarimus, gerus žodžius ir maldas. Telydi visus meilė ir šviesa“, – tada parašė Bindi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)