51 metų moteris, kuriai grožio galėtų pavydėti kiekviena, instagrame pasidalino vaizdo įrašu, reklamuojančiu naują „JLow Beauty“ veido kaukę. Netrukus po įrašu, kaip teigia „The Mirror“, pasirodė daug kritikų komentarų.

Vienas iš jų parašė: „Tik noriu pastebėti, kad, kai kalbate ar bandote išreikšti emocijas, nejuda antakiai ir kakta, o tai reiškia, kad neabejotinai prisidėjusios „Botox“ injekcijos. Daugybė jų. Viskas gerai, tik norėjau atkreipti dėmesį“.

Tik J. Lopez nebuvo nusiteikusi taikstytis su šmeižtu ir netrukus piktavaliai sulaukė atsako.

J. Lopez atsakė: „LOL, tiesiog toks mano veidas!!! Jau 500 milijonų kartų sakiau, pasakysiu ir dar vieną. Niekada nesileidau „Botox“ ar kitų injekcijų. Viskas gerai, tik norėjau atkreipti dėmesį. Išbandykite JLO BEAUTY ir jauskitės gražios tokios, kokios esate. Atskleisiu ir dar vieną „JLO Beauty“ paslaptį: pabandykite būti pozityvesni, geresni ir nuolaidesni kitiems. Negaiškite savo brangaus laiko tam, kad nuliūdintumėte, įskaudintumėte ar įžeistume kitus, nes nuo to tikrai patys netapsite nei geresni, nei gražesni. Visiems siunčiu daug meilės #beautyfromtheinsideout #beautyhasnoexpirationdate“.

Neseniai dainininkė per interviu „Elle“ atskleidė savo jaunystės paslaptis. Ji įvardijo penkis su grožiu susijusius aspektus, pakeitusius jos gyvenimą, ir be kurių ji neįsivaizduoja savo kasdienybės: tai kokybiškas miegas, apsauga nuo saulės, serumai, maisto papildai ir „viva sano“ arba „sveikas gyvenimo būdas“.

J. Lopez teiga besirenkanti natūralius maisto papildus, kurie atsakingi už odos spindesį iš vidaus, be to, ji valgo daug ekologiškų daržovių, žuvies, vengia mėsos ir pieno produktų. Be to, moteris reguliariai sportuoja.

Visai neseniai apie savo ateitį J. Lopez kalbėjo: „Daugeliui praeiti metai buvo labai sunkūs, visi tikimės, kad šie metai bus kitokie, visi tikimės geriausio. Į ateitį žiūriu viltingai, tą patį patariu daryti ir savo gerbėjams. Labai jų pasiilgau. Ruoškimės geresniems 2021 metams“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)