Idėjos tikslas – per 31 dieną nubėgti 31 maratoną ir atlikti 31 stand-up pasirodymą įvairiuose miestuose visame pasaulyje, tačiau fiziškai nepaliekant Londono. Komikas tikslui pasiekti naudoja virtualias priemones, bėgimo takelį ir internetinę treniruočių programą „Zwift“ – tokiu būdu suinteresuoti bėgikai taip pat gali prisijungti prie akcijos, praneša athleticsweekly.com.

Maratonai ir koncertai tiesiogiai transliuojami internetu visame pasaulyje, prie Eddie prisijungia ir kviestiniai svečiai.

„Pasaulyje per daug kalbama apie susiskaldymą, – sako Izzardas, 2009-iais įveikęs 43 maratonus per 51 dieną, 2016-iais – 27 maratonus per 27 dienas. – Savo gyvenime stengiuosi ieškoti, kas mus visus suvienytų. Eu įsitikinęs, kad tai suteikia stiprybės.“

Pranešama, kad į akciją E. Izzardas įtraukė ir Lietuvą – čia vakar jis bėgo savo 17-tą „Vilties bėgimo“ maratoną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)