Ph. Spectoro mirtis buvo konstatuota šeštadienį, o „oficialią mirties priežastį nustatys medicinos ekspertas“, nurodoma Kalifornijos pataisos ir reabilitacijos departamento pranešime.

Vyras mirė eidamas 82-uosius metus.

Phillipas Spectoras – „Wall of Sound“ muzikinių įrašų metodo autorius, garso režisierius bei dainų tekstų autorius, dirbęs su Johnu Lennonu, Tina Turner bei grupe „The Ramones“.

P. Spectoras į sėkmės viršūnę įkopė XX a. septintajame dešimtmetyje, o 2003 m. jis atsidūrė kraupaus tyrimo dėl aktorės Lanos Clarkson nužudymo epicentre. Ji buvo rasta negyva P. Spectoro viloje Kalifornijoje. Nors jis tikino, kad aktorė jo namuose nusižudė, buvo surinkta daugybė įrodymų, liudijančių jog P. Spektoras aktorę nužudė. Jis buvo pripažintas kaltu dėl antrojo laipsnio žmogžudystės ir 2009 m. jis buvo nuteistas kalėti 19 metų.

Prodiuseris buvo vedęs du kartus, turėjo penkis vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)