Regis, šį kartą 44-erių metų amžiaus moteris taip skubėjo atsivėsinti, kad pamiršo pasirūpinti ledu, todėl savo gerbėjams davė patarimą: „Jeigu kubile nėra ledo, jį puikiai atstos sniegas.“

Beje, A. Voločkova kubile įsiamžino nuogut nuogutėlė, prisidengusi tik vanta, skelbia starhit.ru.


Kas padarė pikantišką nuotrauką – neaišku. A. Voločkova net neleido rašyti komentarų. Visai įmanoma, kad buvusią baleriną nufotografavo tas pats paslaptingasis išrinktasis, kurį moteris iki šiol slepia nuo visuomenės, tačiau dažnai kartoja, kad yra labai laiminga.

Atrodo, jog vyras ramiai reaguoja į pikantiškas nuotraukas ir vaizdo įrašus, kuriuos garsenybė skelbia socialiniuose tinkluose. A. Voločkovos gerbėjai vis dar negali pamiršti drąsių kadrų, įamžintų Maldyvuose, taip pat pirtyje darytų nuotraukų, reguliariai pasirodančių jos „Instagram“ paskyroje.

Kaip sako pati šokėja, pirtis yra naudinga sveikatai. Taip pat pirtis padeda jai sumažinti įtampą kojose, kurios labai pavargsta po sunkių repeticijų, suteikia lengvumo jausmą ir tiesiog pakelia nuotaiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)