Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ir Kristin Davis sutiko vaidinti 10 serijų „HBO Max“ seriale „And Just Like That“, sekmadienį pranešė platforma.

Naujojo serialo filmavimas prasidės pavasarį. Jame veikėjos Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes ir Charlotte York Goldenblatt pasirodys drauge pirmą kartą nuo 2010-ųjų, kai kino teatrus pasiekė filmas „Seksas ir miestas 2“ („Sex And The City 2“).

Visgi naujajame seriale nebus Kim Cattrall vaidintos Samanthos Jones.

Kristin Davis, Cyntha Nixon, Kim Cattrall ir Sarah Jessica Parker

Kanadiečių ir amerikiečių aktorė po brolio mirties 2018-aisiais viešai užsipuolė buvusią kolegę S. J. Parker.

K. Cattrall buvusiai kolegei aiškino, kad jai nereikia „jos šilumos ir palaikymo“, o aktorės motina vadina ją „veidmaine“.

„Pasakysiu LABAI aiškiai (jei to dar nepadariau). Tu nesi mano šeimos narė. Tu nesi mano draugė. Tad paskutinį kartą kreipiuosi į tave prašydama liautis išnaudoti mūsų tragediją, kad atkurtumei savo „mielos merginos“ įvaizdį“, – tada rašė K. Cattrall.

Ji taip pat pridėjo nuorodą į „New York Post“ straipsnį, pavadintą „Seksą ir miestą“ sugriovusių bjaurių mergiočių kultūra iš vidaus“.

Komentaro, kodėl K. Cattrall nedalyvaus naujajame projekte, HBO nepateikė.

Platformos originalaus turinio vadovė Sarah Aubrey sakė: „Užaugau su šiomis veikėjomis, tad nekantrauju pamatyti, kaip jų istorija rutuliosis šiame naujajame skyriuje. Žinoma, tikrai nestigs nuoširdumo, aštrumo, humoro ir numylėto miesto vaizdų – tai visada buvo neatsiejama serialo dalis“.

Serialas „Seksas ir miestas“ pasirodė 1998-aisiais. Šeši jo sezonai buvo rodyti iki 2004-ųjų, o galiausiai 2008-aisiais ir 2010-asiais pasirodė du filmai su tomis pačiomis veikėjomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)