Našlė ėmėsi įvairių projektų ir tvarkė velionio vyro reikalus. Praėjusiais metais ji ryžosi dar vienai plastinei operacijai, nes visada norėjo atrodyti tobulai. Bet moteris negalėjo net įsivaizduoti, koks pavojus kils jos gyvybei, skelbia dailymail.co.uk.

C. Hefner užsimanė pasididinti krūtis ir pakeisti jų formą, todėl pasirinko riebalų persodinimo procedūrą. Operacijos metu buvo išimti jos krūtų implantai ir pradėta keisti krūtų forma, tačiau našlei prasidėjo kraujavimas – gydytojams teko skubiai perpilti kraują, kad išgelbėtų gražuolės gyvybę.

„Netekau pusės kraujo, padėjo tik perpylimas. Savijauta pamažu gerėja. Dabar galiu pasakyti, kad pagaliau viskas tvarkoje“, – pasakojo C. Hefner.


Paaiškėjo, kad operacija buvo atlikta dar spalio mėnesį, bet paatvirauti modelis nusprendė tik dabar. Beje, moteris taip persigando dėl savo gyvybės, kad rimtai svarsto atsisakyti bet kokių estetinių procedūrų.

„10-imt metų mano savivertė priklausė nuo to, kaip gerai atrodė mano kūnas žiūrint į veidrodį. Užsidirbdavau iš išvaizdos“, – teigė ji.

Šiandien C. Hefner nori sudrumsti ramybę ir parodyti, kad socialiniai tinklai ir mados žurnalai daro neigiamą įtaką moterims visame pasaulyje. Jie kuria grožio stereotipus, kuriuos atitinka toli gražu ne visos dailiosios lyties atstovės, todėl kai kurioms iš jų tenka kreiptis į plastikos chirurgus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)