Praėjus kelioms valandoms po to, kai užsienio žiniasklaida pranešė, jog repo žvaigždė atsidūrė medicinos centre Los Andžele, buvo išplatinta ir jo paties žinutė gerbėjams bei bičiuliams. Teigiama, kad dabar garsenybė jaučiasi gerai.

„Dėkoju savo šeimai, draugams ir gerbėjams už rūpestį bei šiltus linkėjimus. Man sekasi puikiai, sulaukiu ypatingos medicinos darbuotojų pagalbos. Netrukus turėčiau išeiti iš ligoninės ir grįžti namo. Pasidžiaukime už tai, kokie nuostabūs profesionalai dirba šioje ligoninėje. Tegyvuoja meilė!“ – buvo rašoma žiniasklaidai išplatintame pranešime.

Vos pasirodžius žiniai apie pablogėjusią Dr. Dre sveikatos būklę, socialiniuose tinkluose pasipylė palaikančios žinutės. Pasimelsti už žvaigždės gyvybę ragino gausybė pramogų pasaulio žvaigždžių. Stiprybės linki ir reperiai Ice Cube, Missy Elliott, T.I, Juicy J. ir atlikėjai Charlie Puth, Ciara bei daugelis kitų.

Repo legendai, kurio tikrasis vardas Andre Youngas, šiuo metu yra 55-eri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)