Portalas DailyMail.com taip pat susisiekė su poros atstovais spaudai, tačiau kokių nors komentarų kol kas negavo.

„Jie stengiasi išvengti didelio triukšmo, bet aišku, kad viskas baigta, – portalui „PageSix“ prasitarė informacijos turintis šaltinis. – Kim jau pasisamdė advokatę Laurą Wasser ir šiuo metu vyksta kalbos dėl turto padalijimo.“

Sensacingame pranešime taip pat tvirtinama, kad skyrybos artėjo neišvengiamai, mat pastaraisiais metais pora gyveno bemaž atskirai: reperis, esą, buvo persikėlęs į nuosavą 14 mln. dolerių (11,4 mln. eurų) vertės rezidenciją Vajominge.

Kitas su situacija susipažinęs šaltinis portalui „People“ nurodė, esą Kanye Westas puikiai žino, jog Kim Kardashian jau nemėgins kaip nors taisyti santykių.

„Jai jau gana ir ji pasakė jam, kad nori turėti tam tikrą erdvę, kad galėtų apsispręsti dėl ateities“, – nurodė informaciją perdavęs šaltinis.

Nepaisant emocinio sukrėtimo, be kurio, matyt, neapsieina jokios skyrybos, remiantis šaltinio žodžiais, K. Westas laikosi puikiai.

„Jam viskas gerai. Jis nusiminęs, bet šiaip jau laikosi puikiai. Žinojo, kad tai, kas neišvengiama, būtinai atsitiks, ir atsitiks netrukus“, – paaiškino su situacija pažįstamas asmuo.

Portalui „People“ pasiteiravus, kada galėtų baigtis vienos žinomiausių Holivudo porų skyrybų procesas, buvo atsakyta, kad galop jis tikrai baigsis, nors Kim ir neatrodo labai ryžtinga.

Kaip rašoma portale TMZ, K. Westas ir K. Kardashian kurį laiką konsultavosi su sutuoktiniams padedančiu psichologu, tačiau vis viena priartėjo prie skyrybų.

TMZ šaltinio teigimu, K. Kardashian negali apsispręsti dėl skyrybų su K. Westu, taigi, galutinio sprendimo kol kas nepriimta.

Kalbos apie skyrybas pasklido po porai gana nerimastingų metų – tokių, per kuriuos vis akivaizdžiau permainingą charakterį demonstruojantis K. Westas net bandė kandidatuoti į JAV prezidentus. Vėliau toks žingsnis buvo apibūdintas kaip eilinė jam būdingo bipolinio sindromo apraiška.

Portalą „PageSix“ informavęs šaltinis nurodė, kad nors anksčiau K. Kardashian padėdavo sutuoktiniui susidoroti su psichologinėmis problemomis, akivaizdu, kad ji užtektinai pasimokė ir toliau taip gyventi nebenori.

Vasarą K. Westas net kelis kartus nesugebėjo suvaldyti stiprių emocijų – tiek viešumoje, tiek socialiniuose tinkluose, o liepą pora buvo pastebėta Vajomingo valstijoje, susitikusi aptarti, kaip spręsti santuokos krizę.

Žvelgiant į kadrą, kurį tada pavyko nufotografuoti porai sėdint automobilyje, akivaizdu, kad K. Kardashian – susinervinusi ir kad tarp vyro ir žmonos vyksta emocingas pokalbis.

Netrukus po šio susitikimo, jiedu kartus su vaikais išskirdo į Dominikos Respubliką. Ta kelionė neva turėjo lemti susitaikymą arba skyrybos.

Jau keletą mėnesių neteko užfiksuoti, kad pora kur nors pasirodytų kartu.

Neliko nepastebėta ir tai, kad 43-ejų metų K. Westas nefigūruoja nė vienoje Kardashianų šeimos per Kalėdas darytoje nuotraukoje.

Socialiniame tinkle „Twitter“ hiphopo žvaigždė nustojo aršiai reikštis dar lapkritį, kai vyko prezidento rinkimai. Nuo tada buvo paviešintos vos kelios K. Westo nuotraukos. Jose jisai be K. Kardashian važiuoja automobiliu į savo biurą arba grįžinėja namo.

Paskutinį kartą su Kardashianų šeima K. Westas viešai pasirodė spalį, kai buvo švenčiamas K. Kardashian keturiasdešimtmetis Prancūzijos Polinezijoje.

Manoma, kad šiuo metu „Power“ hito kūrėjas yra sugrįžęs į Vajomingą ir savo rančoje kuria muziką.
Kaip rašė „Page Six“, K. Westas yra visiškai atsiribojęs nuo visos šeimos ir nieko nenori su jais veikti.

Buvo paminėta ir tai, kad ilgokai užsitęsęs E! kanalu transliuojamas realybės šou reperiui tapo tiesiog nepakenčiamas.

Netgi per K. Kardashian gimtadienio proga surengtas kelių dienų iškilmes K. Westas dienai buvo nuskridęs į Taitį.

„Jis pasirodė vėlai, o pasišalino anksti. Jo nematyti nė vienoje į „Instagrfam“ įkeltoje nuotraukoje. Jis tiktai atvežė jos tėvo, Roberto Kardashiano, hologramą ir, kai tiktai galėjo, išskubėjo namo“, – sakė tada vienas šeimai artimas asmuo.

Praeitą mėnesį visuomenę pasiekė informacija, kad 2014 metais susituokusi ir keturis vaikus auginanti pora vis dar kartu, nors ir gyvena atskirai.

„Kim darbuojasi prie jai svarbių projektų, o Kanye turi savų darbų“, – sakė porai artimas asmuo.
Remiantis jo žodžiais, K. Kardashian ir K. Westo gyvenimai pernelyg nesusikerta, bet K. Kardashin jaučiasi patenkinta, kad gali užsiimti tuo, kas jai svarbu.

K. Kardashian ir iš tiesų darbavosi prie keleto projektų. Vienas iš jų – SKIMS drabužių linija. Kitas – iniciatyva, susijusi su kalėjimų reforma.

Jei pora rimtai pasuks skyrybų keliu, teks spręsti, kam atiteks bendrai renovuoti 60 mln. dolerių (48,7 mln. eurų) vertės namai Kalifornijoje.

Šį nekilnojamojo turto objektą pora įsigijo už 40 mln. dolerių (32,4 mln. eurų) ir 20 mln. dolerių (16,2 mln. eurų) išleido jam atnaujinti – paversti minimalistinio stiliaus balta oaze, talkinant belgų interjero dizaineriui Axeliui Vervoordtui.

„Page Six“ žurnalisto nuomone, K. Kardashian veikiausiai norės, kad K. Westas leistų pasilikti tuos namus, nes tai vieta, kurioje augo judviejų vaikai.

„Jai priklauso visas sklypas ir gretimos žemės, tačiau pats namas priklauso K. Westui. Abu investavo nemažai pinigų jo renovacijai“, – sakė šaltinis.

Pernai, kai K. Westo elgesys tapo itin ekscentriškas, televizijos žvaigždė pirmą kartą kreipėsi į publiką prašydama pademonstruoti supratingumą ir gailiaširdiškumą genialaus, nors gal ir sudėtingo būdo jos vyro atžvilgiu.

„Tie, kuriems teko susidurti su psichologinėmis ligomis ar net su liguisto elgesio epizodais, žino, kad šeima bejėgė ką nors padaryti, jeigu žmogus nėra nepilnametis“, – parašė K. Kardashian socialiniame tinkle.

„Jis yra talentinga, bet sudėtingo būdo asmenybė, ne tik patirianti spaudimą dėl to, kad yra atlikėjas ir juodaodis, ne tik skausmingai išgyvenanti motinos netektį, bet dar ir besistengianti įveikti atskirties jausmą, ypač sustiprėjusį dėl bipolinio sutrikimo.“

„Bipolinis sutrikimas negali būti priežastis atsisakyti savo svajonių ir kūrybinių idėjų, kad ir kokios grandiozinės ir nepasiekiamos jos gali pasirodyti.“

„Svajonės kyla dėl jo genialumo ir, kaip ne kartą teko įsitikinti, daugelį pavyksta įgyvendinti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)