A. Pugačiovos kolegos iš garsenybių pasaulio vienbalsiai teigia, kad dainininkė – itin griežta ir sunkaus būdo. Tik M. Galkinas mylimąją mato visai kitokią. Artistui žmona atsiskleidžia kaip jautri ir švelni moteris, aplinkiniams dalijanti meilę ir rūpestį.

„Kai pirmą kartą pamačiau Alą Borisovną, kaip ir visi rusiškai kalbantys žmonės panorau su ja susipažinti. Tada ir pažinau nuostabų žmogų. Kone iš karto supratau, kokios giminingos mūsų sielos“, – teigia M. Galkinas.

Dabar 71 metų estrados primadona vengia viešumos, visą savo laiką ir dėmesį skiria dukrai ir sūnui. M. Galkinas pažymi: dabar šeimos finansinė gerovė – jo rūpestis.

„Tikriausiai gali ir nepatikti toks pareiškimas, bet moteris vis dėl to – šeimos židinio kurstytoja. Maisto gaminimas, namų ruoša. Tik Ala su šluota po namus nelaksto, nors galėtų. O gamina tiesiog fantastiškai. Ala – nuostabi namų šeimininkė. Kai gyvenome bute Maskvoje, ji namuose viską darė pati viena. Viską patys. Tai buvo nuostabu. Žinoma, kai didelis namas, vaikai, visko tie daug, tai be pagalbos žmonių, sutinkančių aukoti mums savo gyvenimą, neišsiverstume“, – teigia garsus vyras.

Armano Davletiarovo „YouTube“ projekte M. Galkinas taip pat atskleidė savo šeimyninės laimės paslaptį.

„Svarbiausia – mylėti ir nemeluoti vienas kitam. Neblogai, jeigu abu bendraminčiai... Visi žino, kad aistra anksčiau ar vėliau išgaruoja. Tikiu, kad jausmai žmogui, meilė, bendrumas su metais ne mažėja, o tik stiprėja. Tiesiog susilieji su kitu žmogumi, tampi jo dalimi, o jis tavęs. Aš be Alos savo gyvenimo neįsivaizduoju. Maža to, nelabai prisimenu savo sielą prieš sutinkant ją“.

Rusijos pramogų pasaulio garsenybė atviras: sutuoktinei labai dėkingas už begalinę meilę ir palikuonis, nors pora niekada neslėpė, kad susilaukti atžalų jiems padėjo surogatinė motina.

„Jeigu ne Ala, juk jų nebūtų – tų nuostabių vaikų. Trečias dalykas, už kurį dėkoju žmonai – tai, kad ištveria mano sunkų būdą“, – teigia M. Galkinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)